Forcheer Čiužinys Topper Padengti Vandeniui Čiužinys Pad Stabdžių Dulkių Nepraleidžiančiais Wrap Lova Padengti Lova Topper su Elastinga

Forcheer Čiužinys Topper Padengti Vandeniui Čiužinys Pad Stabdžių Dulkių Nepraleidžiančiais Wrap Lova Padengti Lova Topper su Elastinga

w41975

Nauja

Yra sandėlyje

€14.75 €6.49
Vnt.

Žymos: cari lova padengti, Čiužinys, kūdikių antklodė gaubtu, atsparus vandeniui lova padengti ruda, nakvynės namai, ką vandeniui lova padengti, dantų flosser vandens, lova topper, ne lova padengti, doge kaukė.

- 100% hipoalergicznych poliesterio pagamintas čiužinys raštas;

- Didelio tankio megztas audinys yra cool touch jaustis puikiai tinka vasarą arba žmonėms mėgautis cool touch; Natūraliai sugeria drėgmę; Atgal padengtas hipoalergicznych membrana, 100% vandeniui ir orui;

- Apsaugo nuo skysčių, dulkių erkės, šlapimo, prakaito, alergenų ir bakterijų (5 Metų Garantija);

- Elastinga mikro akių audinio pusėje su giliai kišenė suteikia čiužinys su pilna ventiliacija ir puikiai tinka; 360° Elastinės juostos dizainas siūlo puikiai tinka ir non-slip danga; Vakarienė lengva taikyti;

-Puikus pasirinkimas tiems, kurie turi vaikų, gyvūnų, vyresnio amžiaus žmonės, alergijos, astmos ir šlapimo nelaikymas; visiškai skalbti mašinoje;

- Giliai kišenėje dizainas tinka iki 35cm/14in gylio; Ateina 17 dydžių įvairių pasirinkimų.

Daugiau nei 334 Mln. žmonių pasaulyje kenčia nuo dienos Alergija ir Astma, apie 40 proc. gyventojų yra Vaikai.Šių Alergija ir Astma dažniausiai sukelia Dulkių Erkės, Žiedadulkės, Bakterijų ir kitų Alergenų, kurie gali būti įkurta beveik kiekviename miegamojo kurti rimtų sveikatos problemų.Mūsų Išplėstinė Cool Touch Mezgimo Vandeniui Lapas siūlo visišką apsaugą nuo skysčių išsiliejimo, ir taip pat padėti sumažinti alergijos simptomus blokuoja alergenų paviršiaus čiužinys nuo kerta.Todėl siurblys, daugiau alergiškiems žmonėms miego aplinką jums ir jūsų šeimai.Forcheer Cool Touch Mezgimo Neperšlampami Čiužinių Protector yra pagamintas iš specialaus poliesterio pluošto, kad komforto jūs su vėsa karštą vasaros sugeria šilumą ir drėgmę nuo kūno ir išleisti juos į orą.Tai kvėpuojantis, hipoalergicznych ir 100% atsparus vandeniui.Ši medžiaga yra minkšta ranka jaučiasi, natūraliai sugeria drėgmę ir yra begarsis.Ji priduria, sluoksnis prabanga, nekeičiant jaustis jūsų čiužinys.

Pristatymas ir grąžinimas

1. Mes išsiųsti visus užsakymus per 5 dienas, nes kai kurių saugumo patikrinimus www.poligon-1.lt.Pristatymo terminas gali būti pratęstas dėl švenčių.

2. Jūsų produktas bus jums pristatyta per 10 iki 60 dienų.Šalyse, iš kur mes gauname mažiau užsakymų, pristatymo laikas, bus 120 dienų.

3. Mes teigia, kad atsakomybė yra atsakingas už bet kokią neteisingą pristatymo ir kokybės klausimais produkto.

4. Bendrovė neatsako už nemokant jokių muitų mokesčių paskirties šalyje.

5. Reikiamą informaciją, įskaitant adresą, pašto kodą, telefono numerį ir mobiliojo skaičius turėtų būti išsami ir tiksli.

6. Bet rusijos nacionalinės klientų, prašome pateikti savo vardą, pavardę visiškai pristatymas jūsų prekių.

7. Didmeninės prekybos prekiautojų, rekomenduojama susisiekti su mumis tiesiogiai už geriausias kainas, taip pat siuntimo nuolaidos.

8. Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu naudojamas vežti savo prekes į jav, Europos ir kitų pasaulio dalių.Ji paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų pristatyti jūsų siuntą į jus.Jei iš viso pirkti viršija $180, ar AVS DHL bus atsakinga už tiekti savo produktus į jus.Jei turite laivybos mėgstamą, susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti.

Grįžta

Mes įsitikinkite, kad patikrinti visus elementus, prieš išsiųsti juos jums.Tuo atveju, kai prekė yra sugadinta siuntimo metu, ar pristatymas, nedvejodami paskambinkite mums ir leiskite mums žinoti, per ateinančias septynias dienas.Specialias mūsų klientų aptarnavimo komanda įsitikinus, kad bus arba siųsti jums pakeisti jūsų užsakymą nemokamai arba grąžinti pinigus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis motyvas.

Apie Atsiliepimą

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų bendrovės; prašome pateikti atsiliepimus po kiekvieno pristatymo.Jeigu esate patenkinti produkto ir teikiamų paslaugų, įsitikinkite, kad palikti teigiamą atsiliepimą ir normos jav.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums dėti visas pastangas siekiant ją išspręsti.Tikėtis atsakymą iš mūsų per 24 valandas su paaiškinimu ir atsiprašyti.Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte bendrauti su mumis, prieš rašant neigiamų atsiliepimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai