Megzti Vandeniui Čiužinys Padengti, Storas, Minkštas Čiužinys Raštas Stabdžių Dulkių Erkės Padas Lovos Čiužinys

Megzti Vandeniui Čiužinys Padengti, Storas, Minkštas Čiužinys Raštas Stabdžių Dulkių Erkės Padas Lovos Čiužinys

w127493

Nauja

Yra sandėlyje

€37.32 €19.40
Vnt.

Žymos: paklode vandeniui, padengti matress, purškimo stabdžių erkutės, čiužinio užpildas, lova raštas vandeniui, lovos šuo pet, čiužinių protector vandeniui, lovatiesė stabdžių erkutės, karalius wong, čiužinys pad vandeniui.

Paketas apima:

1pc neperšlampami čiužinių protector paprasta pakuotė

Dydžiai

Plotis*Ilgis*Gylis, pavyzdžiui:160*200*30 cm, tai lapas tinka čiužiniams, kurių plotis 160cm, ilgis 200cm, o storis-nuo 5 iki 28cm.Taigi, jūs galite pasirinkti tinkamą dydį, lapas po priemonė jūsų čiužinys.

360° Elastinės gumos juosta

Padeda raštas tvirtai pritvirtintas ant čiužinių, nėra lengva rudenį, gina savo brangaus čiužinio visais aspektais.

Medžiaga:Megzti Poliesterio danga TPU

Poliesterio:Šepečiu, minkštas, patogus, lengvas, lengva organizuoti.TPU:Vandens ir atsparumas drėgmei, trinčiai, naftos pasipriešinimo, geros elastingumą.

Skalbimo Instrukcijos:

Mašina skalbti 30°C, galima Plauti tamsių spalvų atskirai, Naudokite spalvą, ploviklių ir priežiūros, Saugokite nuo ugnies, Ar Ne sausas, švarus, Nėra baliklių.

Maloniai Priminimas:

1.Rankinis matavimas 1-4cm paklaida yra leistina

2.Mes teigia, kad atsakomybė yra atsakingas už bet kokią neteisingą pristatymo ir kokybės klausimais produkto.

3.Mes negali būti atsakinga už nemokant jokių muitų mokesčių paskirties šalyje.

4.Reikiamą informaciją, įskaitant adresą, pašto kodą, telefono numerį ir mobiliojo skaičius turėtų būti išsami ir tiksli.

5. Bet rusijos nacionalinės klientų, prašome pateikti savo vardą, pavardę visiškai pristatymas jūsų prekių. 6.Mes teigia, kad atsakomybė yra atsakingas už bet kokią neteisingą pristatymo ir kokybės klausimais produkto.

Apie Grąžinimas:

Mes įsitikinkite, kad patikrinti visus elementus, prieš išsiųsti juos jums.Tuo atveju, kai prekė yra sugadinta siuntimo metu, ar pristatymas, nedvejodami paskambinkite mums ir leiskite mums žinoti, per ateinančias septynias dienas.Specialias mūsų klientų aptarnavimo komanda įsitikinus, kad bus arba siųsti jums pakeisti jūsų užsakymą nemokamai arba grąžinti pinigus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis motyvas.

Apie Atsiliepimą:

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums, prašome pateikti atsiliepimus po kiekvieno pristatymo.Jeigu esate patenkinti produkto ir teikiamų paslaugų, įsitikinkite, kad palikti teigiamą atsiliepimą ir normos jav.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums dėti visas pastangas siekiant ją išspręsti.Tikėtis atsakymą iš mūsų per 24 valandas su paaiškinimu ir atsiprašyti.Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte bendrauti su mumis, prieš rašant neigiamų atsiliepimų.

Kelių Spalvų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<