Sienos Spintoje Kabo Saugojimo Krepšys Premium Lininis Audinys Durų Organizatorius Kabinti Saugojimo Maišeliai su 3 Kišenės Vandeniui Stilingas

Sienos Spintoje Kabo Saugojimo Krepšys Premium Lininis Audinys Durų Organizatorius Kabinti Saugojimo Maišeliai su 3 Kišenės Vandeniui Stilingas

w41725

Nauja

Yra sandėlyje

€8.03 €4.82
Vnt.

Žymos: vaikas saugojimo kambarys, canva pro, akių kabo spintoje, pakabinti, organizatorius saugojimo pakabukas, canva dažų, vaikų saugojimas, 3 kišenės maišelį, audinio kabo spintoje, canva.

Aukščiausios kokybės Medžiagos - Patvarus & Eco-friendly

Mūsų tualetinių reikmenų organizatoriai maišas 100% natūralaus lino, medvilnės, su PE padengtas vidinis ir reversas.Medžiaga yra toks patvarus, tvirtas ir atsparus vandeniui, kad jūs galite naudoti ilgą laiką.

Išskirtinį Dydis:

Iš viso priemonėms: 24" x 7,9"(61cm x 20cm)

Kiekvieno kišenėje priemonės: 7.5" x 5.5"(19cm x 14cm)

Praktiška Kolekcija, siekiant Sutaupyti Vietos

? Įrengta medinė juosta ir medvilnės virvė, geros apkrovos ir daro tai patogu pakabinti ant miegamojo, vonios kambario, virtuvės, biuro, taip pat tinka kabinti ant drabužių arba drabužių geležinkelių, paprasta naudoti ir sutaupyti vietos.

Sukurta su 3 kišenės saugojimo skirtingų šviesos svorio dalykų, tokių, kaip mobilusis telefonas, nuotolinio valdymo pultai, akiniai, papuošalai, chap stick, kojinės, įkrovikliai, paštas, vekseliai, klavišų, ir kitų smulkių daiktų, kurie visada buvo prarasti aplink.

Padėti išlaikyti jūsų kambarys tvarkingas ir organizuotas, ir lengva rasti mažų objektų, kad jums reikia.

Mados Išvaizdą, Dekoravimui

Saugojimo Kišenės akį traukiantis ir lyčių atžvilgiu neutralios, kostiumas, miegamojo, vonios kambario, virtuvės, biuro.Jie bus gera dekoro jūsų namuose, atnešti jums unikalaus grožio jausmą ir gerą nuotaiką, kai jūs jį naudoti.

Pakuotės turinys

1*Sienos Spintoje Kabo Organizatorius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai