12.9 colių OCA Filmas "iPad" Pro 12" LCD Ekranas Remonto Optinis Aišku, OCA klijuojamas Lipdukas Kino Pakeisti Dalys

12.9 colių OCA Filmas "iPad" Pro 12" LCD Ekranas Remonto Optinis Aišku, OCA klijuojamas Lipdukas Kino Pakeisti Dalys

w40428

Nauja

Yra sandėlyje

€25.32 €24.06
Vnt.

Žymos: filmas oca, "iphone" x 10 ekrano pakeitimas, "android" telefono dėklas piniginė, optinis aišku, klijų note5, 12.9 "ipad" pro mount, Ridex, 7 colių oca, airpod dulkių guard, prijunkite ventiliatorius telefono, ipad remontas pro.

12.9 colių OCA Filmas "iPad" Pro 12" LCD Ekranas Remonto OCA klijuojamas Lipdukas Kino Pakeisti Dalys

Savybės:

OCA optinis aišku, lipnios dvipusės lipdukas (LCD), skaitmeninis keitiklis stiklo objektyvas, remontas, taisymas.

Su Optiškai skaidrus Klijai (OCA) Juosta Filmas yra labai specializuotos plėvelė, kuri siūlo puikų aiškumą ir sukibimas su įvairių rūšių skaidrus, substratai.OCA juostos/filmai yra taikomos skaidrios programos, pavyzdžiui, iš ekranų, lietimo plokštės ir kiti prietaisai, kuriuos reikia optiškai skaidrus obligacijų.

Specializuota kad puikiai tinka jūsų prietaiso ir nereikia JOKIŲ pjaustymo būtina

99% šviesos pralaidumo

Extremly plonas 250um

Lengva pašalinti be jokių klijų likučių

Aprašymas: OCA filmas yra tarp priekinio stiklo objektyvas ir poliarizuotos šviesos reguliatorius plėvelė Suderinama iPad 2 Oro , mini 4,pro,ebs Ne Burbulas,dvipusės Klijų,lengvai valdoma,Sutaupyti jūsų laiką,išsaugoti savo pinigus Išbandyti vieną prieš pristatymas, 100% veikia gerai,prasčiau perdarymas aišku, medžiagos

Užsakymo sąraše:

5vnt/10vnt/20pcs Optinis Aišku, Lipnios Plėvelės, skirtą "iPad" Pro 12.9 colių

Pastaba:

1. Mūsų produktai įvairūs ( poliarizuotos šviesos reguliatorius kinas/OCA kinas/Išorinis stiklas/Įrankiai )ir kaina yra konkurencinga, jei jums reikia daugiau produkto, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

2. We will ship gero Oro Paštu arba ePack, jei jums reikia, greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis arba pasirinkti siuntimo būdą pagal save.Ačiū.

Produkto Rodyti . ............................................................................................................ ...

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai