WholesaleRadisafe stabdžių Spinduliuotės kortelės, EMF, apsaugos kortelė, 3G | 4G | 5G EMĮ-F-P Apsauga, 50pcs /daug

WholesaleRadisafe stabdžių Spinduliuotės kortelės, EMF, apsaugos kortelė, 3G | 4G | 5G EMĮ-F-P Apsauga, 50pcs /daug

w97482

Nauja

Yra sandėlyje

€84.44
Vnt.

Žymos: 5g apsaugos emf blokavimas, BLOKUOTI EMF, Galinis raktas 17mm, paukščių nuryti, 5g skydas, stabdžių spinduliuotės audinys, padengti trike, emf apsaugos lova, stabdžių emf, audinio emf.

EMC elektromagnetinės spinduliuotės ATR kosmoso spinduliuotės sugeria kortelės dažniausiai naudojama techninė ir importuojamų žaliavų, naudojant "high-tech" - tai naujos kartos spinduliuotės rafinuoti produktai.Taikant principą, elektromagnetinės energijos konversijos šilumos sugėrimo pašalinti spinduliuotės, tai kortelės po kortelė yra suformuotas centras plokštumos elektromagnetinių bangų zonos susilpnėjo, todėl atlieka apsauginį vaidmenį nuo elektromagnetinio spinduliavimo.Veikimas yra panašus į U. S. slaptas orlaivio danga, ji yra rinkoje, su metalo ekranas produktai yra iš esmės skirtingas, yra tikrai sugeria nukenksminimo aukštųjų technologijų produktų.

Šis produktas gali pašalinti visus elektros barjeras, dėl LF / MF / HF juostos ir kitos elektromagnetinės spinduliuotės (radiacijos poveikio iki 90%).Šis produktas yra naujos funkcinės medžiagos sugeria elektromagnetinės bangos principas yra pridėta prie polimero vidutinio elektromagnetinio nuostolių medžiagos, naudoti elektromagnetinio lauko energijos konversijos principu šilumos sugėrimo pašalinti spinduliuotės, kuri susiformavo po kortelė yra kortelė-centric banga susilpnėjusi plokštumos srityje, ir todėl vaidina apsauginį vaidmenį nuo elektromagnetinio spinduliavimo.Veikimas yra panašus į U. S. slaptas orlaivio danga, ji yra rinkoje, su metalo ekranas produktai yra iš esmės skirtingas, yra tikrai sugeria nukenksminimo aukštųjų technologijų produktų.

Produktas pagrindiniai parametrai: standartinis dydis: 85.5 x 54.0 x 0.7 mm, gyvenimo ≥ 20 metų spinduliuotės poveikio ≥ 90% 1 Apsauginis intervalas: atminties kortelė, maždaug 30 cm

Naudoti 1, ant marškinių kišenėje ar krūtinės Carrey gali veiksmingai apsaugoti nuo širdies, krūtinės nuo elektromagnetinio spinduliavimo.

2, dedamas aplink kompiuterio, klaviatūros netoliese, gali sumažinti kompiuterio spinduliuotės poveikis žmogaus organizmui žalos.

3, dėl motinystės drabužius iš savo kišenės, kurios gali veiksmingai apsaugo vaisius nuo elektromagnetinio spinduliavimo.

Keturis vaikus: dažnai dėl marškinių kišenėje ir gali veiksmingai apsaugoti vaikų širdies, krūtinės nuo elektromagnetinio spinduliavimo.

5 vyrų: telefonas gali būti apsaugos kišenėje spinduliuotės metu susidarančios veikiant budėjimo režimu, siekiant apsaugoti inkstams, dauginimosi sistemą, nuo mobiliųjų telefonų spinduliuotės žala.

6, savo piniginės, jūs galite užkirsti kelią banko kortele neturi specialių degaussing poveikį.

Darbai

Pirminės medžiagos dalelių (elektronų, jonų, atomų, molekulių, dipolio, magnetinių dalelių micro-domenus ir pan.) yra išdėstyti netvarkingai, teigiamas ir neigiamas įkrovas, atlieka šias daleles arba magnetinių domenų atstumti vienas kitą, nes šiaurės ir pietų polar ir principo priešingybės pritraukti ir išlaikyti tam tikrą atstumą tarp jų ir pusiausvyrą, bendras elektros nei aiškus, nei akivaizdu, magnetizmo.Kai elektromagnetinės bangos aktą dėl šių dalelių, dalelių kartos rotacija ir poslinkis.Šios dalelės yra atlikti ir teigiamą, ir neigiamą mokesčius ar Pietų, Šiaurės Polių dėl poveikio krintančios elektromagnetinės bangos pertvarkyti pagal atstumti vienas kitą ir priešingybės pritraukti esmės pertvarkyti ir teigiamas, ir neigiamas mokesčius ar Pietų, Šiaurės Ašigalio atskirti, ten seka, ir kad poliarizacijos ar įmagnetinimo, balansas yra pažeistas.Rotacijos ir perkėlimo šiluma, kuri išsisklaido elektromagnetinės energijos, kuri yra poliarizuota ar magnetized dalelių, o gamybos dabartinės taigi susidaro antriniai spinduliuotės ar sklaidos, sklaidos įvykio elektromagnetinio lauko sąveika, todėl iš viso pokytis platinimo srityje "traukos" efekto.Tai yra intelektinės principas elektromagnetinės spinduliuotės sugeria EMS kortelės, psichikos spinduliuotę sugeriančių medžiagų, viduje kortelė keliolika magnetinis vidutinio ir retųjų elementų, kai kurie iš šių medžiagų, skirtų elektros-jautri, ir kai magnetinio jautri, ir kai kurie dėl elektromagnetinio jautri.I skyriaus per metus tyrimus ir praktiką, atsižvelgiant į vartotojų poreikius formulė sukurta siekiant patenkinti vartotojo absorbcijos juostos ir storis reikalavimus, incidentas elektromagnetinės bangos yra lengva padaryti mūsų projekto medžiagą mikroskopinių dalelių, gaminti sukasi, poslinkio, ir tai rotacija bus perkelti elektromagnetinės energijos vartojimą, suteikiant galimybę įsisavinti elektromagnetinės spinduliuotės.

A) krintančios elektromagnetinės bangos sugeriančios medžiagos dalelės generuoja elektros lauko poliarizacija

(2) krintančios elektromagnetinės bangos magnetinio lauko ir vaidmuo dalelių micro-magnetiniai domenai

[1] PC kortelės veikia pagal radiacijos elektromagnetinė energija " į šilumos energijos taupymo įstatymas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<