Universalios Plieno Sunkvežimis Automobilio Ratais, Padangos, Padangų Sniego, Ledo Grandinės, Diržo, VISUREIGIS Avarinio Grandinės, Sniego, Purvo, Mangano Plieno Sniego Grandinės

Universalios Plieno Sunkvežimis Automobilio Ratais, Padangos, Padangų Sniego, Ledo Grandinės, Diržo, VISUREIGIS Avarinio Grandinės, Sniego, Purvo, Mangano Plieno Sniego Grandinės

w40067

Nauja

Yra sandėlyje

€25.28 €13.15
Vnt.

Žymos: sniego grandinės, padangų markės visureigis, mangano plieno kardas, žieminės padangos automobilių, žieminės padangos, automobilių sniego grandinės, sniego grandinės automobilių plieno, sunkvežimių universalus sniego grandinės, ratai varantys sunkvežimis, purvo padangos.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: padangų sniego grandinės yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno, kuris yra patvarus ir nepakenks padangų, sumažina triukšmą, nusidėvėjimas, šalto ir anti-senėjimo, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir tarnavimo laiką.

2、Kokybės Medžiaga: sniego grandinės yra pagamintas iš 100% metalo ir mažas atsparumas temperatūrai, todėl gali atlaikyti temperatūras net esant minus 60 laipsnių.Ši padangų grandinės apsaugo automobilio padangos puikiai bet kokiu oru.

3、Mokslo X-grandinės Dizainas: X formos kryžiaus-paskirstymo, visapusiškai išvengti slydimo, veiksmingai pašalinti sniego, sustiprinti anti-slydimo poveikį, naudoti trikampis stabilumo, kad anti-slydimo efektas daugiau stabili, mažiausias stabdymo atstumas ir maksimalus sukibimas stumdomas, jei blogas oras Puikus anti-slydimo efektas didesnis saugumas kelionės metu.

4、Lengva Įdiegti ir Ardyti: automobilio saugos grandinės yra lengva įdiegti, nr. lizdai yra reikalingi, jokios padangos turi būti išardyta, saugu naudoti, ir grandinės turi paprastą diržo lengvai gelbėjimo jūsų automobilį nuo sunkiai aplinkoje, be to nereikia Mokėti didesnę priekaba mokestis.

5、Avarinės Kelių Gelbėjimo: Lengva nešiotis ir laikyti, palaikyti gerus rezultatus ištisą parą, tai yra labai svarbi priemonė, ekstremalių situacijų, tokių kaip kelionės, sniego, purvo, lipti, ledo ir kt.Jis tinka labiausiai pikapas sunkvežimiai, Džipai, sunkvežimiai, automobiliai ir modeliai.

Specifikacija: Pavadinimas: Automobilių Sniego Grandinės

Medžiaga: plienas

Spalva: nerūdijančio plieno

Svoris: apie 600g / vnt.

Gaminio dydis (apytiksl.):

Sniego grandinės: apie 34*15 cm/13.39*5.91 į

Nailono virvė: apie 50cm/19.69 į

Taikoma padangų specifikacijos: universal

Taikoma scena: ledas, sniegas, purvinas kelias, dykuma, lioso

Pastaba: 2-5 vienetų, rekomenduojama skirti vieną padangų, ne 24V didelių sunkvežimių.

Pakavimo Sąrašas:

1*nerūdijančio plieno sniego grandinės

Pastaba:

1. Pagal įvairias situacijas, skaitmeninis įrenginys yra skirtingas, pvz., avarinio atnaujintas.

2. Jūs galite įdiegti dviejų, grandines, priklausomai nuo situacijos.

3. Nedėkite grandinės į skylę pripildytas oro.

4. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai