1PCS Žiemos Automobilių Universalios Gumos Sutirštės Sniego Grandinės Smėlio, Sniego, Avarinis Padangos Specialios Auto Anti-skip Automobilių Padangų Grandinės Apsaugos

1PCS Žiemos Automobilių Universalios Gumos Sutirštės Sniego Grandinės Smėlio, Sniego, Avarinis Padangos Specialios Auto Anti-skip Automobilių Padangų Grandinės Apsaugos

w119487

Nauja

Yra sandėlyje

€14.85 €10.10
Vnt.

Žymos: pavogti sniego grandinės, sniego grandinės, necklac, auto padangos, automatinis grandinės, žieminės padangos automobilių, automobilių sniego grandinės, Ratų Grandinės, paramos sniegas, atkūrimo smėlio.

Kulka Taškų: 1.Aukštos kokybės Medžiaga: Padangų sniego grandinės yra pagamintas iš gryno, aukštos kokybės plieno, storosios TPU, plieninės smeigės ir aliuminio lydinių tvirtinimo detalės.Jie yra atsparūs šalčiui ir senėjimo, ir patvarus, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir tarnavimo laiką.

2.Neslidžia: dėl savo puikios traukos, ją galima saugiai pritvirtinti prie padangų ir suteikia puikią trauką ir sukibimą ant lygaus paviršiaus.Ar susiduriate su smėlio, purvo ar sniego, tai neslidus saugos grandinės veikia gerai, arba lipa.

3.Protingas Dizainas: Legiruotojo plieno, nagų kryžiaus paskirstymo, veiksmingai pašalinti sniego, sustiprinti anti-slydimo efektą ir minimalų stabdymo atstumas ir maksimalus sukibimas stumdomas.

4.Lengva Įdiegti: automobilio saugos grandinės yra lengva įdiegti, tinka visiems vyrams ir moterims, įdiegti , nereikia lizdas, nereikia išardyti padangų, jis yra saugus naudoti, ir turi paprastą įtempimo reguliavimo dirželis grandinės, todėl jį lengva prijungti savo prietaisą prie padangų.

5.Sukurta Standartiniai Modeliai: Lieti geležinės sagtys, savarankiškai reguliavimas pagal padangų dydis, tinka dauguma standartinių transporto priemonių padangos, padangų pločiai nuo maždaug 165mm/6.5, kad 275mm/10.8 į.

Savybės:

Šis sniego grandinės yra specialiai skirtos automobilio padangų.Specialių nelygaus paviršiaus sniego grandinės yra naudojami, siekiant padidinti trintį su kelio danga, ir paprastai apsaugo padangos nuo sniego ir purvinas keliai, apsaugo padangos nuo slydimo, užtikrina įprastinų transporto priemonės.Ypač dėl užsnigto kelio žiemą, ji gali veiksmingai užtikrinti sklandų transporto priemonės.

- Balansas dizainas; Automatinis diržų dizainas; - Užšalimo taškas centralizuotą dizainas.

-- Grandinių yra atsparūs slėgiui, žema temperatūra ir dėvėti.

-- A dilimui padas yra skirtos apsaugoti padangos.

- Nauja sukimo užraktas yra tvirtos ir stabilios.

- Stiprus saugus inžinerijos diržas yra atsparus įtampos, žemos temperatūros ir dėvėti.

- Grandinės glaudžiai tinka padangos be spragų, kuris yra labai saugus vairavimas.

- Jums galima laisvai pasirinkti keletą grandinių padangų, pvz., 2vnt, 3pcs. 4pcs.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Sutirštės Padangų Grandinės

Medžiaga: sutirštės TPU + nagų plieno

Taikytinos modeliai: automobiliai, kirsti šalies transporto priemonių, SUV modeliai

Įrengimas pasiūlymas: vieną, dvi padangos.

Tinkama aplinka: ledo, sniego, smėlio ir purvinas kelias.

Tinkamas plotis Padangų dydis: apie 165mm/6.5, kad 275mm/10.8 į

Pakuotė:

A: Padangų Anti-slydimo grandinės, *1

Pastaba:

1. Nereikia įdiegti grandines ne pripučiami skyles.

2. Dvigubi ratai, įdiegti jį varantys ratai, Keturis-ratai gali būti nemokama.

3.Siekiant išvengti žalos organizmui.Po naudojimo, nuplaukite šiltu vandeniu grandinės lapas.Prisegimą ir valstybių tepinėlis su rūdžių inhibitoriaus (arba aliejaus).

4. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai