Namų ūkio žemės Riešutų Sviestas Apdorojimo Mašinos Nešiojamų Visiškai automatinis Riešutų Sviesto Mašinos, žemės Riešutų Sviestas Mašina Kavos Malūnėlis

Namų ūkio žemės Riešutų Sviestas Apdorojimo Mašinos Nešiojamų Visiškai automatinis Riešutų Sviesto Mašinos, žemės Riešutų Sviestas Mašina Kavos Malūnėlis

w38997

Nauja

Yra sandėlyje

€24.14 €16.41
Vnt.

Žymos: nostalgija, žemės riešutų sviestas mašina, min žemės riešutų sviestas mašina, riešutų sviestas, medeno cofee mašina, kona prancūzijos spauda kavos virimo aparatas, kavos malūnėlis profesinės, nagų sviesto, rankinis kavos malūnėlis, maišytuvo įranga, kavos aparatas mašina.

Savybės:

1. Lengva valdyti: malūnėlis yra lengva naudotis, ir jums tik reikia paspausti jungiklio mygtuką, tada jūs galite gauti visų rūšių sveikas maistas.

2. Nešiojamų ir praktiška: Tai malūnėlis yra suderinama su savos žemės riešutų sviestas, ir jūs galite pridėti šviežių pip, cukraus pakaitalas, ar kas jums patinka, eksploatavimo metu.

3. Sveikesnis maistas: naudoti šlifuoklis, kad maisto su savo rankas, ji turėtų būti sveikiau ir saugiau nei perkant iš parduotuvės.

Aprašymas:

Naudoti šlifuoklis, kad maisto su savo rankas, jūs galite padaryti skanus natūralus žemės riešutų sviestas namuose, pridurdamas, kiti riešutai vienu metu, kuris yra sveikesnis ir saugesnis, nei pirkti parduotuvėse.

Techniniai duomenys:

Gaminio medžiaga: ABD + polycarbon

Produkto dydis: 16,5 * 26.5 * 10CM

Tuščiosios eigos galia: approx. 70W

Įkrovimo galia: approx. 120W

Pakuotė:

1 * Žemės Riešutų Sviestas Šlifavimo Mašina

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai