3-in-1 Daugiafunkcinis Hand Blender 220-240V, 1000W Pakrovimas, Maišytuvas, Kapojimo Dubenį,Purtyklė Stiklo,Šluotelė Kombaino Taurės Rinkinys

3-in-1 Daugiafunkcinis Hand Blender 220-240V, 1000W Pakrovimas, Maišytuvas, Kapojimo Dubenį,Purtyklė Stiklo,Šluotelė Kombaino Taurės Rinkinys

w41465

Nauja

Yra sandėlyje

€31.49 €23.63
Vnt.

Žymos: electr maišytuvas, sylver crest maišiklis, kichen saugojimas, pjaustyti taurės magija, rankinis maisto procesorius malūnėlis, kūno maišytuvas, maišytuvo pyragas, kiaušinių spragilas, mėsa sumaišoma, seat leon.

Galingas 1000W 3-in-1 Ranka Panardinimo Hand Blender 2 Greičiai, Apima 304 Nerūdijančio Plieno Lazdas Blender, Maišymo Stiklinę, kombainą ir Suplakite Priedą, Multi-Purpose

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

- [Įrankiai naują gyvenimo būdą]:

Jei jūs ieškote būdas padaryti valgio ruošimo lengviau, protingesni ir labiau intuityvus, jūs ją radote!Tai panardinimo rankinį maišytuvą yra puikus, todėl padažu, daržovių ir vaisių kokteilius, padažu, baltymų kokteilius, sriuba, ir kūdikių maistas, ar net maišymo torto tešlą ir blynų tešlą.Su savo universalus 4-in-1 dizaino, maišytuvo taps jūsų nauja mėgstamiausia virtuvės įrankis.

- [3 in 1 rankinis, multi-funkcija Rankiniai Maišytuvai/emulsija rankinį maišytuvą]:rankiniu maišytuvu pakrovimas, maišytuvo/blender maisto procesorius combo buvo skirtos maišyti, pjaustyti, šluotelė, šluotelė, tyrės ir emulsijas, priklausomai nuo jūsų virtuvės užduotis, su nerūdijančio plieno lazdas blender maišytuvo velenas ir S-formos ašmenys iš nerūdijančio plieno šluotelė, chopper bowland maišytuvu.

Atnaujinkite savo virtuvės su vienu prietaisu, kad gali padaryti viską.

- [Galinga ir stabili]: Galingas 1000 w rankiniu maišytuvu su kintamo greičio kontrolės.Įrengti mažo triukšmo varikliu, kuris yra patogiau už savo gyvenimą.

-[Lengva valyti]:Ergonomiškas dizainas ir naudojimo paprastumas.Įvairių reikmenys blender yra nuimamas, todėl, kad jūs galite valyti ir plauti juos lengvai.Plius, maišytuvo ąsotis, chopper, dubenėlį, mentės ir šluotelė yra tikrai plauti indaplovėje - jums tereikia išmesti juos iš ten su kitais virtuvės dalykėlių ir aksesuarų.

- [ Universalus pritaikymas ]: Puikus, todėl kokteiliai, sriubos, padažai, guacamole, žiediniai kopūstai, ryžių, kūdikių maisto, kepimo užpakalis ir daugiau sekundžių.Maišytuvo Stiklo ir Skeltuvas Dubenį.

- [ Aukščiausios Kokybės ]: geležtės ir šluotelė yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno; Jie yra super stilingas, lengvas, tačiau patvarus.

Techniniai duomenys:

Modelis: Nerūdijančio Plieno Panardinimo Hand Blender

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Įtampa: 220-240V 50 / 60Hz

Dydis:Kaip parodyta pic

Spalva:Oranžinės Spalvos+Juoda

Įtampa: 220-240V 50 / 60Hz

Galia: 1000W max.

Kištukas: EU plug

Greitis: Kintamo greičio

Pakuotė:

1x rankiniu Maišytuvu

1 x Kapojimo Taurė

1 x Šluotelė

Skelbimas:

1.Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau..

2.Ne RetailPackage.

3. Dėl monitoriaus ir apšvietimas, spalvos gali šiek tiek skirtis iš pateiktų nuotraukų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai