Valentino Dienos, Kalėdų Dovaną "PASIDARYK pats" Rankų darbo Lėlių Surinkti Namas Romantiška Mansarda Modelis Žaislas Vaikams, Gimtadienis

Valentino Dienos, Kalėdų Dovaną "PASIDARYK pats" Rankų darbo Lėlių Surinkti Namas Romantiška Mansarda Modelis Žaislas Vaikams, Gimtadienis

w36093

Nauja

Yra sandėlyje

€79.37 €67.46
Vnt.

Žymos: kūgio formos lempa, miniatiūriniai lėlių kambarys, gerbiami vadovas, lempos tigras, "apple" lempos, mozaikos pakabukas, "pasidaryk pats" lėlės namas rinkinys, švarus kaminas, juoda beždžionė, monkey rope.

Kulka Taškų:

1、Romantiškas ir Retro: romantiškas ir retro Japonijos serijos mažas palėpėje ateina su pilna namų, įskaitant mažas paviljonas, virtuvė, miegamasis, valgomasis, balkonas, tualetas, šiltas šviesos, mėgautis maloniu gyvenimo popietę.

2、 "PASIDARYK pats" Žaislai: kavos parduotuvė turi būti surinkti pati.Dalys gali būti sumontuotos pagal amžiaus vaikai 6 metų ar daugiau.Nes priedai yra maža ir kai kurie draugai gali būti sunku surinkti, bet mes teikiame spalva instrukcijos, tiesiog sekite instrukcijas žingsnis po žingsnio, ir jis bus baigtas greičiau.Tai yra nelengvas uždavinys, ir jums bus malonu kai yra daroma.

3、Gaminio Dydis: PASIDARYK pats " lėlės namas rinkinio dydis yra 1:24 miniatiūriniai, galutinio produkto dydis 29*20.7*22.4 cm, doll house medžiagos yra: medinis, audinio, popieriaus...Visi produktai yra pagaminti iš aukštos kokybės ir saugios medžiagos.

4、Kelias Funkcijas: procesą, surinkimas šis produktas, jis gali pagerinti vaikų kalbos raiškos gebėjimus, skatinti vaikų organus, koordinuoja fizinių funkcijų ir praktikos, socialinė veikla, ir integruoti šeimos ir vaikų.

5、Puiki Dovana: Miniatiūriniai lėlių namai, yra puiki ir prasminga šventė (Kalėdų, Padėkos ir Halloween) ir gimtadienio dovanų, kad gali būti skiriamas vaikams, draugams, mėgėjams, šeimai.Jei jūs suteikiate jai draugo ar meilužio, ir baigti dovana sau, tokia dovana atrodys labiau prasmingas ir kolekcionuojamos.

Specifikacija:

Vardas: Romantiška Mansarda "PASIDARYK pats" Lėlių Kalėdų, Gimtadienio, Valentino Dienos Dovanų

Medžiagos: mediniai, audiniai, popierius, dervos, plastiko ir kt.

Svoris: apie 1500g

Gatavo produkto dydis: apie 29*20.7*22.4 cm/11.42*8.15*8.82 į

Gamybos sudėtingumo: ☆☆☆

Gamybos laikas: 12-24小时

Apšvietimas: su šiltą šviesą LED, su baterija langelį perjungti

Namelis tipas: vidutinio

Kartoninė pakuotė, restorano atmosferą, geriausias pasirinkimas dovanos

Naudoti kartų: fojė, miegamasis, studijų ir kt., su kolekcinė vertė

Svarbi pastaba: Klijai ir baterijos nėra įtrauktos į paketą, nes jie būtų draudžiama išsiųstas oro.Jums reikia pasiruošti savo silikoninis skystis, klijai ir 2 AAA tipo baterijos.

Pakavimo Sąrašas:

"PASIDARYK pats" Mini House Set * 1

Dulkių Dangtelis * 1

Naudojimo Vadovas * 1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai