Modelis Laivo Rinkiniai 3D Galvosūkis Suaugusiems ir Paaugliams Įtempių Kietas Apdailai Gimtadienio Dovana Geriausia Kaina

Modelis Laivo Rinkiniai 3D Galvosūkis Suaugusiems ir Paaugliams Įtempių Kietas Apdailai Gimtadienio Dovana Geriausia Kaina

w99531

Nauja

Yra sandėlyje

€9.58 €6.80
Vnt.

Žymos: metalo patrankos modeliai, nerimas reljefas, valtis medienos, burlaivio modelis, laivas jūroje, Laivas, didelis irklas, laivas karinio modelio, buriavimo laivo modelis, laivų modelių.

Modelis Laivo Rinkiniai 3D Galvosūkis Suaugusiems ir Paaugliams Įtempių Kietas Apdailai Gimtadienio Dovana Geriausią Kainą Aprašymas:

Aprašymas:

Medžiaga: mediena

Dydis: 16*3.5*14.5 cm, 30*5*29.5 cm, 40*6*35cm

Specifikacija:

Miniatiūriniai buriavimo tall ship valtis medinių modelis amatų dekoro yra viduržemio jūros stilius.

Mažas stalo dekoratyvinis burlaivis dekoro modelis nuostabiai meistriškai iš aukštos kokybės medžio ir drobės.

Medienos laivo modelis yra visiškai sumontuoti, nudažyti mėlyna ir balta burė ir valtis kūno, rankų darbo burlaivio apdaila.

Tamsiai mėlynos ir baltos spalvos yra paprastas ir elegantiškas, dizaino, kūrybinės medinis burlaivis statulėlės tinka bet kurioje patalpoje ar apdailos darbus, užbaigti savo šviesą pakrančių tema su nuostabiu burlaivis ornamentu.

Burlaivis mediniai ekranas apdaila tinka jūrmylių vonios kambarys dekoro, bet kitas paplūdimys laivybos tematikos šalis arba įvykis, ornamentas ir, kaip foto rekvizitai, ebs.Be to, tai puiki dovanos šeimoms, draugams ar svečiams.

Komplektą Sudaro:

1 x rinkinys Modelio Laivas Rinkiniai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai