Dažų Pieštuką Automobilio Įbrėžimams Remonto Agentas Auto TouchUp Pen, Automobilių Priežiūros Nulio, Aišku, Valiklis, Dažų Priežiūros Vandeniui Taisymas Užpildyti Dažų Įrankis

Dažų Pieštuką Automobilio Įbrėžimams Remonto Agentas Auto TouchUp Pen, Automobilių Priežiūros Nulio, Aišku, Valiklis, Dažų Priežiūros Vandeniui Taisymas Užpildyti Dažų Įrankis

w35159

Nauja

Yra sandėlyje

€6.19 €4.09
Vnt.

Žymos: eliminator automobilio įbrėžimams, brokeris automobilio įbrėžimams, dažai automobilių nulio, audinio automobilio įbrėžimams, tohuu automobilio įbrėžimams, zatooto automobilio įbrėžimams, automobilio įbrėžimams pietų, automobilio įbrėžimams kia, automobilio pusėje nulio, toyota automobilių nulio.

Auto Automobilis Nulio Remonto Agentas Pen Priežiūros, Dažų, Įrankių, Nešiojamų Scratch Remover Lopas F-Geriausias Punktas Specifikacija:

Savybės:

Taikyti šį produktą į pažeistą kūno dalį dažų padengti ir remontas, mažų įbrėžimų, todėl, kad dažų paviršius gali būti atkurta ir rūdžių įrodymas pasiekti įstiklintas apdaila.

Šis produktas yra paprasta naudoti, palyginti modelių ir spalvų korteles, pasirinkti to paties modelio dažų pen.

Kompaktiško dydžio,lengvas,lengva nešiotis.

Specifikacija:

Medžiaga: akrilo dervos ir gerai

Talpa: 12ml

Tinkamumo laikas-dveji metai

Instrukcijos

1.Suplakti produktą gerai išmaišyti dažus visiškai;

2.Sukti antgalį prieš laikrodžio rodyklę, ir taikyti jį tolygiai suremontuotas srityje su built-in teptuku.

3.Išspausti pieštuko galiuką, po naudojimo, kad išvengti džiovinimo ir garavimo.

Priemonės naudojimas:

Nulio remontas apie 90% poveikis, atlikite galėtų tinkamai veikti.

1.Suplakti produktas visapusiškai 10 sekundžių prieš naudojimą, Kai varžtas yra, pen patarimas yra, iki, priešingu atveju jis gali būti perkrautas.

2.Taikyti kontrastingos kūno spalvos pridėta funkcija, prieš priimdama sprendimą, ar taikyti įbrėžimų.

3.Švarus įbrėžimų švariai, ir rūdžių ir nelygumus reikėtų išlyginti.

4.Apima ne subraižyti dalys su juosta išvengti šlifavimo.Su švitriniu popieriumi yra mirkomi vandenyje ir išlygintas, tada išlyginti žemyn su nedideliu kiekiu jėga. (Jei nėra pažeidimus ar rūdžių, šis veiksmas gali būti ignoruojami)

5.Netaikomos ir atgal, taikant.Užsakymo gali būti iš kairės į dešinę, iš viršaus į apačią.Ji gali būti taikoma tik vieną kartą.Ji negali būti taikoma.Jis gali būti taikomas ir vėl po pusvalandžio.Apskritai, 3 ~ 5 sluoksnių gali būti visiškai uždengti ir gilių įbrėžimų.Taikyti kelis kartus

6.Iš esmės įbrėžimų nematyti po remonto.

Komplektą Sudaro:

1x Scratch Repair Pen Agentas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai