AKARZ Garsaus prekės ženklo Numesti Svorio Plonas Juosmens, Kojų Riebalus Deginant Gamtines Saugos Svorio Kūno Lieknėjimo ir Stangrina eterinis aliejus

AKARZ Garsaus prekės ženklo Numesti Svorio Plonas Juosmens, Kojų Riebalus Deginant Gamtines Saugos Svorio Kūno Lieknėjimo ir Stangrina eterinis aliejus

w37964

Nauja

Yra sandėlyje

€7.03 €2.18
Vnt.

Žymos: aromaterapinis eterinio aliejaus, šokolado slim, cyperus aliejus, negraži moteris, kanapių aliejus, akarz aliejus, aliejus rožė, deginti riebalus, eukaliptų aliejus, dega alyvos.

Aukštos koncentruotos plonas aliejus, plonas veidas, plonos kojos, plonas rankas, plonas juosmens, plonas, sėdmenų, kas daywipe, lengva naudoti!!!

Šios dalies dėl didelio efektyvumo ir didelės koncentruotos plonas aliejus, plonas kūno poveikis yra 5-6 kartus, kad paprastų lieknėjimo eterinis aliejus, negalima lyginti didelis butelis mes ir bendraamžių jokio poveikio,ačiū!

Kaip naudoti

1 dalis 10 lašų eterinių aliejų, su abiem rankomis rub

2 dalis poras tepinėlio atvirkščiai, todėl, kad produktai lengviau absorbuojamas.Žinoma, tik tuo atveju, absorbcijos produktas yra geras, poveikis bus geresnis gera.

3 visų pusių nuvalykite, Xiangshou kur kreiptis, kur.Naftos karšta, labai patogus.Jausmas yra labai geras;

4 tada masažas, atsipalaiduoti rub, iš apačios į viršų.Turi būti daugiau kaip masažas, absorbcijos, todėl geriau sugeria

5 Pagaliau suvynioti su polietileno plėvele, kol nebus vėdinimo yra geras.Dabar pradėti šildymo, notspicy.Mūsų gaminiai nėra pigūs, yra 100% pure natūralus augalų ekstraktas.Konservantas filmpackage, judėjimo šiek tiek daugiau, pavyzdžiui, vaikščioti, vaikščioti ir t.t., apie 30 min. po to imtis žemyn.Odą taip pat reikia oro, gali būti nuplaunami, taip pat galite plauti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai