Lieti Smilkalų Degiklis Klijuoti Laikiklį Budizmas Lotus Linija Smilkalų plokštė, Santalas Ritė Bazės Šventyklos Jogos Studijos Namų Puošybai

Lieti Smilkalų Degiklis Klijuoti Laikiklį Budizmas Lotus Linija Smilkalų plokštė, Santalas Ritė Bazės Šventyklos Jogos Studijos Namų Puošybai

w3488

Nauja

Yra sandėlyje

€6.29 €3.46
Vnt.

Žymos: brolis adatos plokštelė, kvepalai victoria secret, vario lapas, smilkalų laikiklis, urmu smilkalų laikiklis, buda keramikos krosnys, namų joga apdaila, aromatas stick, incensario, smilkalų laikiklis stendas.

Aprašymas

Šis punktas yra kūrybinis lotus smilkalų degiklis, kuris yra pagamintas su vario medžiaga, klasikinis ir subtilus.Šis stilius censer gali būti naudojama, kai skaitant knygą arba turintys arbatos, gali padaryti jums visiškai atsipalaiduoti, pagerinti gyvenimo kokybę.Puiki dovana šeimai, draugams, kolegoms ir pan.

Savybės

- Medžiaga: Varis.

- Dydis: Apie 9.00X9.00X2.10cm/3.54X3.54X0.83inch.

- Kokybės ir tvirtas vario medžiaga, atkaklus ir patvarus, klasikinis ir subtilus detalių dizainas.

- Įvairios paskirties smilkalų degiklis yra sukurtas mini ir kompaktiško dydžio, lengva laikyti ir nešiotis.

- Daugiafunkcinį, jis gali būti patiekiamas kaip namų puošmena, suteikia naują išvaizdą ir meninę atmosferą jūsų namuose ar parduotuvėje ir pan.

- Tinkamos scenos, pavyzdžiui, tyrimas, miegamasis, pirtis, jogos studija, tarpininkavimo kambario, virtuvės ir pan.

- Į rankų darbą yra labai geras, su neįtikėtinai informacija.Sukurta kvalifikacijos meistrai tradiciniu stiliumi, su smulkiais amatais.

Pakavimo sąrašas

1 x censer

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai