Kulka Moliuskui Smilkalai Kūginiai Santalas Bokštas Smilkalų Degiklis Kvapnios Aromaterapija Spurgų Namų Kvepalai Jogos Namų

Kulka Moliuskui Smilkalai Kūginiai Santalas Bokštas Smilkalų Degiklis Kvapnios Aromaterapija Spurgų Namų Kvepalai Jogos Namų

w165692

Nauja

Yra sandėlyje

€6.27 €4.46
Vnt.

Žymos: dviračių co2, dekoro dzeno, vandens smilkalų degiklis, urmu smilkalų laikiklis, aromaterapija difuzinis, moliuskui smilkalai, smilkalai kūginiai patchoulli, kūginiai smilkalai, sandałowy milteliai grynas, smilkalų laikiklis stendas.

Kulka Taškų:

1、Padės Jums Atsipalaiduoti: Šių spurgų reikia būti naudojamas kartu su moliuskui padidinti degiklis, norint pasiekti geriausių rezultatų.Su slėgio maža anga, ant jos dugno, todėl dūmai bus eiti ir padėti jums atsipalaiduoti.

2、įvairiapusiškas naudojimas: Tinka visiems moliuskui smilkalų degikliai, dūmų bus moliuskui kaip gražus krioklys.Kiekviena smilkalų kūgio trunka apie 12-15 minučių.

3、Rekomenduojama Aplinka: Puikiai tinka beveik bet kurioje jūsų namo, kiemo, deodorization, ritualai, biuro, joga, gimtadienio, ypatinga proga.

4、Ideali Dovana: smilkalai kūginiai bus puiki dovana jūsų šeimos ir draugų gimtadienis, jubiliejus, šventė, ypatingą įvykį ir daugiau.Yra geras raminantis emocijų ir pagerinti sleep kokybės.

5、Įtraukti Kvepalai: gėlių, bokštas smilkalų, levandų, sandalmedžio, agarwood, rožių, vyšnių žiedų, lelijų, tulpių, ir kt.

Savybės:

Įvairūs aromatai, kad jūs taikus ir laimingas, padėti miego, pašalinti, ir atsipalaiduoti.

Techniniai duomenys:

Universalus: tinka beveik bet kur savo namuose, biure, miegamasis, virtuvė, gyvenamasis kambarys, ir tt.Jis taip pat tinka terasos, joga, deodorization, vestuvėse, ceremonijos, apeigos, gimtadienio, ypatingomis progomis, romantiškų akimirkų.

Patarimas: Laikykite spurgų sausasis.Išlaikyti savo kambario vėdinimo po naudojant kūgius.Būti saugus, ne ryti.

Techniniai duomenys:

100 spurgų per pakuotėje

300 spurgų per pakuotėje

600 spurgų per pakuotėje

Pakavimo Sąrašas:

1 Pak*Moliuskui Smilkalai Kūginiai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai