10 x WOODTURNING MEDIENOS apdirbimo PURPLEHEART PEN RUOŠINIAI 150 X 20 X20 mm

10 x WOODTURNING MEDIENOS apdirbimo PURPLEHEART PEN RUOŠINIAI 150 X 20 X20 mm

w30584

Nauja

Yra sandėlyje

€35.45 €25.88
Vnt.

Žymos: c24 wpl, tušinukas, msi gtx 960, bushcraft firesteel, diorama rinkinys, box įrankis, varnas 2, mino prasideda usb atminties, vario viela, kampas poveikis raktas.

Raudonos Širdies / Pen Ruošiniai Kiekvienas Gabalas

Dydis

150mm x 20mm x 20mm (+/- 2mm) sąrašas yra 10 vienetų Daug, Nemokamas Pristatymas!!!Nuotraukos yra atstovavimas, ką jūs gausite.Jūs gausite panašų gabalą, iš tų pačių išteklių. 100% pasitenkinimo guranteed!

Šie ruošiniai bus grubus pjautinė .

Mes galime tiekti ruošiniai bet dydžiai ir sąlygos, pagal jūsų užklausą, jei turite bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis!

Ieškinio pagrindai pažvelgti į mano kiti kokybės ruošinius.

Pristatymas:

Mes laivas visame pasaulyje.Kaina priklauso nuo šalies ir svorio.Mes esame laimingi, derinti pašto išlaidos perkant daugiau nei vieną prekę.Nesivaržykite, parašykite mums tikrinimas siuntimo kainos.

Užsakymų paprastai laivas per 3 dienas nuo gavimo mokėjimo.

Grąžinimo politika: NĖRA ATSAKINGAS UŽ tai, PAKEIČIANT MEDŽIAGA, KURI TURI KREKINGO DĖL NETINKAMO TVARKYMO AR SAUGOJIMO.Jei jums nėra įvykdytos, jūs privalote pranešti mums per 2 darbo dienas nuo gavimo jūsų medžiaga.Po kreipdamiesi į mus, jūs galite grįžti savo daiktus, savo lėšomis tos pačios būklės, kokios buvo išsiųstos per 7 dienas nuo gavimo keistis, kredito arba grąžinti minus siuntimo išlaidas, kurią sumokėjo gauti item/straipsniai.Grąžinamoji išmoka bus suteikta tik apie kainą, prekės/straipsniai mokama.Visi grįžta turi būti gautas tos pačios būklės, kokios buvo išsiųstos jums.NĖRA prekių bus priimama, jei ji buvo pakeista bet kuriuo būdu, pvz.: supjaustyti, pasirodė, paviršiumi, metalo laužą, tamsintas arba sugadintas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai