20pcs/paketinių A4 Dydžio PCB plokštės Šilumos Perdavimo Knyga M342 Lašas Laivybos

20pcs/paketinių A4 Dydžio PCB plokštės Šilumos Perdavimo Knyga M342 Lašas Laivybos

w76622

Nauja

Yra sandėlyje

€4.20 €3.99
Vnt.

Žymos: b7 sąsiuvinis, a4 pcb, pcb perdavimas, a4 formato popieriaus lapas, rašalinis šilumos perdavimo knyga pvc, nerūdijančio plieno svetainę, fr4 pcb, a4 formato popieriaus spausdinti, šilumos perdavimo, pcb šilumos perdavimo.

Pak. Yra: 20pcs/daug perkėlimo popierius

Dydis: 210*297mm (A4 formatas)

Kaip naudoti:

1 Lazerinis spausdintuvas spausdintinių plokščių jungimo schema spausdinti blizga pusėje terminio perkėlimo popierius;

2 padidinta iki 150-180 laipsnių Celsijaus, laminavimo, šilumos perdavimo knyga atspausdinta schema pusėje saugoti Muitinės Vario perdavimas; taip pat naudojami geležies vietoj skardos formavimo staklės, rankiniai perdavimas;

3 Po spausdinimo pašalinti perkėlimo popierius, Muitinės Vario į geležies chlorido tirpalo korozijos;

4. Galiausiai, tonerio benzino valyti plokštės.

Pastaba: galite naudoti lazerinį spausdintuvą!Negali naudoti rašalinį spausdintuvą!PCB žemėlapį su lazeriniu spausdintuvu, paspauskite sklandžiai pusėje ir apvyniokite vario į greitai skardos-formavimo mašina iš geležies arba iš perdavimo.

"PASIDARYK pats" iron-on transfers (home-made didelio tikslumo grandinių plokštes elektroninių entuziastai reikalingų medžiagų)

Spausdintinių plokščių gamybai, dažnai yra vienas dalykas yra galvos skausmas elektronikos entuziastai, daug elektronikos entuziastai gamyba, spausdintinių plokščių, dažnai mėgėjų gamybos dažų vaizdavimo valdybos Daoke klijais įklijuoti, greitis slow, ir sunku gaminti aukštos kokybės spausdintinių plokščių.Spausdintinių plokščių gamybai, ir net daugelis pradedančiųjų į elektroninę salėje "kliuvinys".

Šilumos perdavimo būdą, pagamintos plokštės, yra daryti gera valdybos grafika, lazerinio spausdintuvo, kad galėtumėte spausdinti terminio perkėlimo popierius, tada perkėlimo popierius, apimantis Surištos Vario šilumos, ištirptų, miltelių yra visiškai adsorbuotos į nusėda vario, po aušinimo nuplėšti perkėlimo popierius, jūs galite pamatyti valdybos grafika perduoti Muitinės Vario, juoda antikorozinio sluoksnio, tai yra, mes norime, kad PCB schema, galutinius korozijos, tai yra, galite gauti tai, ko norime, PCB.

Šildymo įrankiai, naudojami gamybos procese yra geležies arba laminavimo.Mes tarnauti perdavimo popieriaus gamybos grandinių plokščių gedimą už šilumos perdavimo knyga, su savo gamybos grandinių plokščių gedimą turi šiuos privalumus:

1, didelio tikslumo plokštės;

2, kaina plokštės;

3, greičio plokštelės;

4,, gali būti dvipusis.

Apmokėjimas:

Mes priimame visų mokėjimų, kaip nurodyta toliau.

Kredito kortelė, T/T banku, Moneybookers, debeto kortelės.

Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jei turite kokių nors problemų su mokėjimo,galite gauti pagalbos iš šios nuorodos.

Pristatymas:

We will ship iš sklypų per 1-3days nuo mokėjimo patvirtintas.

Mes naudojame pasaulio Ekonomikos Laivybos, todėl mes negalime teikti sekimo numerius.Jei jums reikia sekimo numerį, turite pasakyti man, ir mokėti papildomą pristatymo mokestį.Prašome suprasti!

Kad ant savaitgalio ar atostogų bus išvežti pirmadienį arba kitą darbo dieną.

Jei jis yra sandelyje,mums reikia šiek tiek laiko, kad procesas, ir mes bus palikti pranešimą ar pranešimų, kad.

Mes ne mokėti už muitinės mokestis, imamas iš vietos papročius.

Pristatymo laikas tiesiog nuoroda.Tai bus greičiau arba lėčiau kartais.Kaip tai nėra labai stabiliai pristatymas per China Post " Oro Paštu.Mes apdoroti kiekvieną parcelss.

Apytikslis laivybos laikas į įvairių šalių žemiau yra tik jūsų informaciją, tik, kuri yra apskaičiuota, nėra garantuotas.

1: JAV: 10-39 darbo dienų.

2: RU: 15-55 darbo dienų.

3. Europa: šalis: 15-55 darbo dienų.

4: Kitos šalys: 15-55 darbo dienų.

Siuntimo būdai:

Mes daugiausia naudojame Kinija Paštu Ekonomika Oro Pašto pristatyti jūsų sklypą.

Pakeitimas/Keitimo/Grąžinimo:

Prašome patikrinti, ar paketas ir elementus, kruopščiai, gavusi.Jei sugadintų,prašome tack nuotraukas kaip įrodymus pirmas.Tada galite susisiekti su mumis po pardavimo tarnybą.

Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei ten yra kokių nors problemų su jūsų užsakymas iki atidarymo ginčų.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.Mes bus išspręsti iki priimant kiekvieną patenkintas klientas priimtinu būdu.

Jei negaunate sklypas, per garantinį laiką,prašome palaukti daugiau laiko.Savo sklypo gali būti atidėtas didžiulis sklypai po,kad jie procesą lėčiau nei įprastai.

Atsiliepimai:

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų parduotuvėje.Taigi, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, jei nėra nieko, kad jūs esate nepatenkintas ar piktas.Mes stengsimės išspręsti problemą, kol jūs patenkinti.

Jei jus tenkina mūsų parduotuvėje.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Ir naudingas pastabas dėl kitų klientų.

Daiktas kaip aprašoma: 5 žvaigždutės

komunikacijos: 5 žvaigždutės

Siuntimo Greitis: 5 žvaigždutės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai