Artisul D16 Baterija-Nemokama Grafika Tablet IPS Pen Ekranas Ekranas 15.6 colių 8192 Lygis

Artisul D16 Baterija-Nemokama Grafika Tablet IPS Pen Ekranas Ekranas 15.6 colių 8192 Lygis

w29594

Nauja

Yra sandėlyje

€378.91
Vnt.

Žymos: ekranas grafinis planšetinis, lygiosios tablet, 75232l, android tablet, anime tabletes, huion, ublox tvirtas tablet, usb stick, ekranas produktas, kortelės grafinis.

Nešiojamų įkrovimo būdas

Patogus būdas bus mokama tik tuo atveju, tiesiog prijunkite prie kompiuterio per USB 3.0 sąsają, nesirūpindami apie tai, kaip rasti išorinio maitinimo.

Baterija-nemokamai rašiklis su 8192 lygio slėgis:

Judesiai ekrane su skirtinga jėga galėtų būti jautriai užfiksuoti, kuri leidžia jums gauti linijų, įvairių formų ir atspalvių .

Sparčiuosius klavišus:

7 individualų sparčiuosius klavišus ir ratuką, gali būti užprogramuota vairuotojas pagal savo įpročius.

Iki 5 funkcijos gali būti užprogramuotas tuo pačiu metu, pagal savo įpročius.Funkcija gali būti įjungtas, paspausdami mygtuką dial dviejų nuoseklumą, paspauskite.

76% "Adobe" RGB gamos:

Aukštos gamą pristato sklandžiau ir geriau natūralus perėjimas tarp spalvų, su daugiau spalvingas ir turtingesnė spalvų, todėl jums fantastišką jutimo patirties

AG Filmas:

Ten yra gabalas AG plėvelės ant paviršiaus ekrane Atisul D16 su funkcija anti - glare, anti-pirštų atspaudų ir atsparumas įbrėžimams išlaikyti ekranas švarus.

Sistemos Suderinamumas :

Su tamprus, Artisul D16 palaiko Windows ir macOS sistemose, taip pat bendro kūrimo programinę įrangą, pavyzdžiui, " Adobe Photoshop, Illustrator, Corel Painter, ir kt.Vienerių metų garantija.

Prekės Ženklo Istorija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai