Huion Kamvas Pro 16 Piešimo Pieštuko Stebėti Skaitmeninės Grafikos kompiuterio-bloknoto Rašiklį Ekranas Ekranas 15.6 colių su Baterija-nemokamai Stylus

Huion Kamvas Pro 16 Piešimo Pieštuko Stebėti Skaitmeninės Grafikos kompiuterio-bloknoto Rašiklį Ekranas Ekranas 15.6 colių su Baterija-nemokamai Stylus

w95068

Nauja

Yra sandėlyje

€463.35 €305.81
Vnt.

Žymos: tušinukas, f xp pen, android tablet, atveju huion, grafinis planšetinis articul, stebėti vnt, atveju huion kamvas, huion, usb huion kamvas 13, usb stick.

Didelis ekranas su aukštos rezoliucijos.

Ryškumas ir išskirtinį informacija.Su 15.6 colių ekranas ne tik atitinka jūsų lūkesčius pakankamai darbo srityje, bet taip pat siūlo jums puikią patogumo, nes ji yra lengva būti atliekami aplink.

Daugiau tikrąsias gyvenimo spalvas.

16.7 mln. spalvų atnešė 120%sRGB leidžia jūsų Kamvas Pro 16, siekiant geriau pristatyti spalvų taikomos jūsų darbų.

Viskas, kas jums atrodo aišku.

Kamvas Pro 16 užtikrina nepriekaištingą vaizdo efektai, žiūrint kampu skirtis nuo -89° iki +89°, išlaikant gamtinių spalvų ir aukštos kokybės vaizdus.

Apsvaiginimo ryškumą ir aiškumas.

Patvarus AG stiklo padeda padaryti ekrano aiškesnis ir jo matinis apdailos užtikrina, kad jūs rašikliu ant popieriaus, piešimo patirtis.

Visiškai laminuotas ekraną.

Pilnas laminavimas amatų taikomas Kamvas Pro 16 užtikrina sklandų kontakto tarp ultra-slim AG stiklo ir skystųjų KRISTALŲ ekraną, kuris supranta, kad žymeklis ekrane bus po stora judėjimo, jūsų pen plunksnų ir sumažinti paralaksas.

Sklandžiai ir pastovios linijos įvesties.

Priimti sklandžiai piešimo patirties, jūs niekada bandė prieš su 266PPS ataskaita normą, pareiškė Kamvas Pro 16. ±60° pasvirimo teikia paramą, imituoja smūgių, įvairių formų, todėl jums daugiau naujovių darbe.

Yra rašiklio už neįtikėtinai darbą.

Skaitmeninio rašiklio PW507, kad nereikia imti sukurtas su baterija-free " technologija, kuri užtikrins jūsų svaiginančius piešimo patirtis.

Išsakyti savo idėjas, - tiksliai.

8192 lygiai spaudimo jautrumas leidžia jums atkreipti tiksliai įvairiais būdais remiantis subtilių skirtumų slėgis.Todėl, jūsų darbas bus daugiau energingas su įvairių linijų ir sluoksniai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai