Vištienos Kopėčių Sūpynės Tiltas Žaislas Vištienos, Ešeriai, Dideli Papūga Paukštis Kramtyti Bite Žaislai Medienos Narvas Stovi Naudotis Žaislai Vištoms Coop C42

Vištienos Kopėčių Sūpynės Tiltas Žaislas Vištienos, Ešeriai, Dideli Papūga Paukštis Kramtyti Bite Žaislai Medienos Narvas Stovi Naudotis Žaislai Vištoms Coop C42

w29322

Nauja

Yra sandėlyje

€11.42 €9.60
Vnt.

Žymos: parrot ešeriai, papūga žaidimų aikštelė, vištienos coop, papūga ešerys stovi žaisti, papūga stendas, paukščių stendas, paukštis, papūga narvai dideli, papūga žaislas, papūga narve.

100% brand new ir aukštos kokybės

F pastaba:

Vištienos kopėčių sūpynės yra pagamintas iš natūralaus medžio, spalvingas varpai, ir natūralaus kukurūzų sėlenos, ilgalaikis, netoksiškas, ir santechnikos, nėra jokių klijų, vielos arba plastiko.Saugus kramtyti ir žaisti ant jo.

Su užkabinimo kablys dizaino, jis leidžia vištienos šokinėti ant jo, butas kopėčių paviršiaus, įsitikinkite, kad jūsų vištienos balanso apie tai.

tai patogu įdėti vištienos žaislai jūsų vištienos coop, ar kieme, tiesiog prijunkite plieno kabliu į viršų savo augintinio narvelyje yra gerai.

Ideali vieta atsipalaiduoti: ideali vieta jūsų augintiniui draugais, sūpynės, žaisti, laipioti, ir kramtyti, lengva įdiegti narvo.Sumažinti coop nuobodulio ir atneša šypsenas žmonių, kurie jais rūpinasi.

Specifikacija:

Tipas: Vištienos Kopėčių

Medžiaga: Mediena

Spalva: Kaip Rodyti

Dydis: Ilgis: 40cm/sudarė 15,75 į; Plotis:11cm/4.33 į; Aukštis:50 cm/19.69 į

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x Vištienos Kopėčių

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai