Papūga Laipiojimo Ju Medvilnės Virvė Paukštis Narve Kopėčių Žaislas Kabinti Sūpynės Net Ešeriai Mažosios Papūgos Žiurkėnai, Šinšilos

Papūga Laipiojimo Ju Medvilnės Virvė Paukštis Narve Kopėčių Žaislas Kabinti Sūpynės Net Ešeriai Mažosios Papūgos Žiurkėnai, Šinšilos

w181762

Nauja

Yra sandėlyje

€10.98 €5.60
Vnt.

Žymos: paukščių narvas papūga, žaidimas papūga, papūga ešeriai, papūga virvė, paukščių laktos, paukščių virvę žaislas, priedų paukštis, paukščių žaidimas, paukštis papūga žaislas, papūga virvę žaislas.

Kulka Taškų:

1、Natūrali Medžiaga-papūga laipiojimo ju yra saugūs, netoksiški ir neturi chemijos kvapo.

2、Bite-atsparus Funkcija: Pagamintas iš kanapių virvė medžiagos, pet laipiojimo ju yra stiprus, patvarus ir pakankamai tvirti ir leisti papūgos įkąsti ir žaisti.Jūsų papūga gali žaisti ilgą laiką, nes jis yra patvarus naudoti.

3、Atleisti Emocijas: Inspire instinktus, norėdami sumažinti streso ir nerimo ir išvengti fiziologinių reakcijų, tokių kaip nusivylimas, šaukia ar kramtymas, ir plaukų slinkimas.

4、Lengva Naudoti: alpinistinės net žaislas tinka remti kabinti bet kur, ir tada augintiniai gali žaisti laimingai.

5、Tinka Pet: alpinistinės net 45 * 90cm, kuris yra tinkamas didelių narvų, ar maža paukščių, papūgų, žiurkėnai, šinšilos, triušiai, voverės ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Kanapių virvė

Dydis: apie 45 * 90cm/17.72*35.43 į

Svoris: apie 500g

Virvės skersmuo: apie 10mm/0.39 į

Pakuotė: opp

Pakavimo Sąrašas:

1* Parrot Laipiojimo Ju

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai