10vnt/Daug Kačių Interaktyvus Plunksnų Kibinimas Žaislas Ištraukiama Kibinimas Lazdelė Su 8 Šerdelėmis Ir 1 Atsargines Kablys

10vnt/Daug Kačių Interaktyvus Plunksnų Kibinimas Žaislas Ištraukiama Kibinimas Lazdelė Su 8 Šerdelėmis Ir 1 Atsargines Kablys

w28915

Nauja

Yra sandėlyje

€4.88 €4.15
Vnt.

Žymos: katė žuvų lazdele, katė plunksna, katė daug, Katė, pelių sienos, katės 8, katė kibinimas, katė plunksnų žaislas, lepim, ilgai kačių žaislai.

Apie gaminį:

Katė Interaktyvus Žaislas: Šį komplektą įeina 1 lazdelė, 8 šerdelėmis ir 1 atsargines kablys.Erzinti jūsų katė su šio automobilio funkcija, žaislų rinkinys, padėti skatinti tarpusavio bendravimą.

Kelis Korekcijai: Ateina su 8 skirtingų funkcija įpilame katės susidomėjimą.Kiekvieną pildymas yra suprojektuoti su varpeliu, kuris iš tikrųjų gali sugauti kates dėmesį.

Atsarginės Kablys: Atsižvelgiant į tai, kad kablys gali būti suskirstyti po ilgo laiko naudojimo, pakeitimo, kablys, yra įtrauktas.

Išlaikyti Jūsų Katė Move & Sveika: plunksnų pildymas gali iš tikrųjų sugauti kates akis ir priversti juos suktis, šokinėti, užšokti ir chase, laikyti kačių vikrumo ir sveiką metu žaisti.

Ištraukiama ir Nešiojamieji katė kibinimas rinkinys yra pagamintas iš saugių, netoksiškų medžiagų.Ir lazdelė gali būti įtraukta į 37cm ilgai patogu sandėliuoti ir nešti.

Savybės:

Šį rinkinį sudaro 1 lazdelė, 8 šerdelėmis ir 1 atsargines kablys.

8 skirtingų lazdelės su žvangučiais pritraukti katė dėmesį.

Kosmoso kablys pakeitimo.

Lazdelė su ištraukiamas nuo 37cm iki 96cm yra lankstus, ne taip lengva nutraukti.

Šios katės plunksnų rinkinys, dantį katės nebėra sunku darbą už jus.

Specifikacija:

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: Polikarbonatas + Plunksna

Lazdelės Ilgis: 37cm-96cm(ištraukiama)

KIEKIS: 10vnt/daug

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Komplektą Sudaro:

1 x Lazdelė

1 x Šerdelėmis

1 x Atsarginių Kablys

Pakavimo sąrašas

1 x Lazdelė

1 x Šerdelėmis

1 x Atsarginių Kablys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai