Interaktyvi Katė Žaidimas Žaislai Žėrintis vėjo malūno Ratas, Kačių Žaislai Masažas Pašalinti Plaukiojantieji Plaukų Molinis Katė Kitty Žaislai Naminių Reikmenys

Interaktyvi Katė Žaidimas Žaislai Žėrintis vėjo malūno Ratas, Kačių Žaislai Masažas Pašalinti Plaukiojantieji Plaukų Molinis Katė Kitty Žaislai Naminių Reikmenys

w169449

Nauja

Yra sandėlyje

€4.31 €2.15
Vnt.

Žymos: ratas katė, big cat žaidimas, kačių žaislas, ryšiai augintiniai, Katė, katė, šuo pirštinės, katė grandiklis, aplikacijos katė, plunksnų stick, paglostyti katę.

Aprašymas:

Vėjo malūnas Katė Žaislas: Kai vėjo malūnas yra švelniai perkeliamas, jis bus kaitaliojami, todėl katės mėgsta ne atleidžiantis savo nagus.

Braižymo Pakutenti: yra plaukų ir veido trina prietaiso viduryje, vaidina vaidmenį trina objektas, katė, kad jiems komfortą, o žaisti su vėjo malūnas žaislas.

Su 2 Dėžės: yra 2 skaidrūs langeliai turas peiliukai vėjo malūnas, kuriame galite patalpinti šviesos kamuolius ir mėtų kamuolius pritraukti katės.

Siurbtuko: Jūs galite klijuoti siurbtukas prie bet kurio lygaus paviršiaus kaip plytelės, stiklo, langų, vonios, veidrodžiai.

Saugus ir Minkštas: Pagaminti iš minkštos medžiagos, užtikrinti, švelniai masažuoti ir viliojimo be skausmingas pašalinti kailio ar subraižyti katės odą.

Specifikacija:

Medžiaga: pagrindinis korpusas: TPR, viršutinis gaubtas: skaidrus PC

Spalva: ežero mėlyna, geltona, žalia

Dydis(apytiksliai): 158*74*69mm

Pakuotė:

1 vnt x vėjo malūnas katė žaislas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pastaba: Dėl fizinio matavimo, gali būti skirtumas 1 - 2 mm.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<