Roplių Bakas Vabzdžių Voras Vėžlio Driežas Smulkių Naminių Gyvūnų Veisimas Box Skaidri Akrilo Vivarium Dangčio Roplių Pet Produkto Terariumai

Roplių Bakas Vabzdžių Voras Vėžlio Driežas Smulkių Naminių Gyvūnų Veisimas Box Skaidri Akrilo Vivarium Dangčio Roplių Pet Produkto Terariumai

w26029

Nauja

Yra sandėlyje

€19.86 €14.50
Vnt.

Žymos: plastikinių terariumų, sty roplių, vabzdžių terariumai, akvariumas betta, dekoro terariumai, reptil, betta veisimo dėžutę, terariumai, dekoro vivarium, akvariumo filtras vėžlys.

Kulka Taškų:

1、Roplių Veisimo Dėžė: dėžutė tinka veisimui Roplių, vabzdžių vidutinio ir mažo dydžio, pavyzdžiui, vorai, skorpionai, humoras, horned varlės, vabalai ir mažų dekoratyvinių gyvatės.Ji gali sukurti lietaus miške arba dykumoje aplinka, labai tinka vežti ar gyvulių auginimo.

2、Vėdinimo Angos: yra kelios vėdinimo angos iš visų pusių, ir viršų laipiojimo ju pakankama oro cirkuliacija.

3、Akrilo Medžiagos: Pagaminta iš akrilo medžiagos, prekės yra visų pusių skaidri, lengva, jei norite peržiūrėti iš išorės, jūs galite pamatyti augintinio elgesį, bet kada, bet kur.

4、Anti-pabėgti Dizainas: besisukantis užraktas leidžia lengvai atidaryti langelį ir gali užkirsti kelią pet pabėgti ir rūpintis jų lengviau.

5、Tinkamas Dydis: prekė yra dviejų dydžių: 25X15X15cm ir 30×20×15 cm.Galite padidinti maži augintiniai ir žaisti į rankas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Roplių Naminių Gyvūnų Veisimas Dėžutę

Spalva: skaidrus

Naudojimas: vorai, skorpionai, horned varlių, vabalų ir kt.

Medžiaga: akrilas

Matmenys(apytiksl.): 25X15X15cm/9.84*5.90*5.90 į; 30×20×15 cm/11.81*7.87*5.90 į

Svoris(apytiksl.): 530g; 820g

Pakavimo Sąrašas:

1*veisimo dėžutę

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai