2 Vnt Kvėpuojantis Akių Roplių Augintiniai Hamakas Lovelė Lova, Minkštas Driežas Kabinti Lova Gekonai Barzdotas Chameleonas Ropliai Hamakas

2 Vnt Kvėpuojantis Akių Roplių Augintiniai Hamakas Lovelė Lova, Minkštas Driežas Kabinti Lova Gekonai Barzdotas Chameleonas Ropliai Hamakas

w152748

Nauja

Yra sandėlyje

€4.18 €2.55
Vnt.

Žymos: plastikiniai roplių kiaušinių, sty roplių, už gecko, šuo kilimėlis atsparus vandeniui, leopard gecko, chameleonas pigmentas, reptil, priedai ropliai, terariumai, terariumai, apdailos roplių.

Savybės: Minkšta ir kvėpuojanti

Tai pet hamakas pagamintas minkštas ir kvėpuojantis akies medžiaga, kuri yra patogi roplių augintiniai naudoti.

Stipri Siurbimo Taurės

Trikampis kabinti lova ateina su 3 siurbimo taurėmis 3 kampuose lengvas montavimas.Jie gali būti lengvai nustatoma ant lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, stiklo, plytelių, plastiko ir daugiau.Jie savo labai nusiurbimo kurie nėra lengva nukristi.

Praktinių

Šis hamakas siūlo specialią erdvę kaip jungle gym.Aukštesnę vietą, paskatinti juos daryti daugiau pratimų, ir saugo juos įjungti.

Lengva valyti

Tas hamakas yra taip pat paprasta išskaidyti ir surinkti, patogu valyti ir pakeisti, išlaikyti sveiką aplinkos apsaugos jūsų augintiniai.

Platus programas

Kabinti kvėpuojantis akių roplių hamakas yra puikus dauguma medžiuose būtybių ar ropliai, kaip barzdotas drakonas, iguanų, anoles, basilisks, vandens drakonai ir dar daugiau.

Techniniai duomenys:

Tipas: Ropliai Hamakas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 2 vnt.

Medžiaga: Plastikiniai/Mesh medžiagos

Dydis:

S: 30 * 30 * 30 cm/11.79*11.79*11.79 į

M: 33 *33* 48cm/12.97*12.97*18.86 į

Neto svoris:

S: 60 g/oz 2.12

M: 70g/oz 2.47

Paketai:

2* Ropliai Hamakai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai