Skaitmeninis Ištirpinama Magija Gudrybės Monetos Vizualiai Pakeisti Magia Perkėlimo Magas Arti Iliuzijų Gudrybė Rekvizitai Mentalism Įdomus

Skaitmeninis Ištirpinama Magija Gudrybės Monetos Vizualiai Pakeisti Magia Perkėlimo Magas Arti Iliuzijų Gudrybė Rekvizitai Mentalism Įdomus

w25857

Nauja

Yra sandėlyje

€23.73 €18.98
Vnt.

Žymos: magija, teisingumo magas lego, enlever gelis, triukui, mentalism magijos knyga, doleris triukui, dvd triukui, monetos atlicināt, monetos triukui, monetos apgauti.

Prekės Pavadinimas

Skaitmeninis Ištirpinama + gudrybė Demo

Discription

Pusė doleris yra dedamas į žiūrovo uždarytas ranka.Jūs poilsio vario anglų penny ant nugaros ir tos pačios pusės, ir vario monetos vizualiai pasikeičia į pusę dolerio.Monetos yra iš karto matoma iš abiejų pusių.Žiūrovui atveria savo jėgas, rasti anglų cento.Abi monetos gali būti visapusiškai išnagrinėtas, iš karto.

Tiksliai pagaminti monetas sukūrė Steve Dusheck ir rankų darbo pagal Jamie Schoolcraft , Skaitmeninis Ištirpinama mano monetos magija į kitą lygį.Direktyvos perkėlimo į nacionalinę teisę vertas reakcijas, ji gauna.

Su DVD rinkinį, taip pat gausite skaitmeninės bonus rankraštis, kurį , kūrėjas Vario ir Sidabro Transpo-- originalus rutinos, kuri Skaitmeninės Ištirpinama tvarkymas yra pagrįstas.

Skaitmeninis Ištirpinama-- BJ Bueno tvarkymo originalių C/S Transpo -- yra mokoma apie šį diską (Konsultantas Davidas blaine ' as).

Danas buvo atlikti poveikio metus, ir jis suteikia išsamias instrukcijas apie tai, kiekvienas niuansas poveikio, visiškai su realaus pasaulio gatvės performansų svetimi, gatvėse Las Vegase.

Galimos didelės raiškos DVD formatu su aukščiausios klasės gamybos theory11 komanda, jums bus išmokti tajniki poveikį.Psichologija, kad misdirection, juda.Net bonus rankraštis (skaitmeninis PDF).Tai visi čia.Instrukcija

online parsisiųsti video

Pirkėjo Skaitymas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai