Medienos dulkių surinkimo super vidinį spiralės sparčiau cikloninis dulkių surinkėjas medienos apdirbimo kambarys dulkių siurblys dulkių surinkėjas

Medienos dulkių surinkimo super vidinį spiralės sparčiau cikloninis dulkių surinkėjas medienos apdirbimo kambarys dulkių siurblys dulkių surinkėjas

w24292

Nauja

Yra sandėlyje

€41.37
Vnt.

Žymos: clit dulkių siurblys, didelis ciklonas, robotas valytuvas, led sml, universalus cikloninis dulkių surinkėjas, švaresnis dulkių, dulkių surinkimo maišelių medienos apdirbimo, dūmų dulkių surinkėjas, cyclon dulkių surinkėjas, cyclon separatorius.

Super vidaus spiralės pagreitis, separatorius, 110mm įleidimo ir išleidimo tinka 110 išorinis skersmuo PVC vandens vamzdžių prijungimo ir montavimo centrinė dulkių surinkimo sistema, medienos apdirbimo kambarys.

Ciklonas skyriklis yra prietaisas, kuris atskiria dulkių daleles iš oro srauto, naudojant poveikis išcentrinės inercijos jėgos.Viršutinė dalis, pagrindinė dalis yra cilindro formos ir apatinė dalis yra kūgio formos.Dulkės, kurių sudėtyje dujos patenka tangentially iš oro įleidimo vamzdžio viršutinės dalies cilindro, ir yra apribotas iki indo sienelių padaryti blogėjimą judėjimas.Pagal veiksmų inercinių išcentrinę jėgą, dalelės išmetamos prie sienos įtaiso turi būti atskiriami nuo oro srauto, tada patenka palei sieną su kūgio formos surinkimo kibirą.Išgrynintas dujų spirale iš apačios į viršų, netoli centrinės ašies, ir yra galutinai atleidžiamas iš viršaus išmetimo vamzdžio.

Atsargumo priemonės

1. Ciklonas dulkių surinkėjas mūsų gamykloje yra pagamintas iš aukštos koncentracijos maisto kokybės PP žaliavos.Temperatūra atsparumas yra gana stabili.Jis gali dirbti tokioje aplinkoje, nei 90 laipsnių.Operacijos metu didelio greičio dulkių patikrinimo gali sukelti statinė elektra.Jį galima vynioti aplink plastiko korpusas vykdyti statinio elektros krūvio .

2. Bendrąjį darbo efektyvumą cikloninis dulkių surinkėjas yra tarp 80% -95%.Tai turi tam tikrą ryšį su siurbimo konfigūracijos.Didesnės dulkių dalelės, tuo didesnis surinkimo procentą.Kai diegimas, surinkimo barelį ir jungės jungtis turi būti užplombuoti.Surinkimo procentas.Gerinti dulkių pašalinimo lygis, antrinis filtras (maišelis arba Hypa filtro elementas turi būti pridėta priešais ventiliatorius, arba maišelis gali būti prijungtas prie ventiliatoriaus angos.

3. Įsiurbiamo oro kiekį į cikloninis dulkių surinkėjas turėtų būti daug didesnis nei dulkių kiekis, ir 60-70% įsiurbiamo oro kiekis turi būti užtikrinta, nes kitaip reiškinys dulkių susidarymo įvyks.Jei nėra oro arba per mažai turinio, dujotiekio, kai įėjime yra įtraukiamas į miltus kibirą, dulkių, pasirodys, ir ventiliatorius taip pat čiulpia dulkių.

Specifikacijos separatorius

型号 BZ -50小分离器 BZ -110大分离器

1.配套风压 0-20kPa 10-30kPa

2.配套风量 120-250m3/h 800-1200m3/h

3.配套功率 550-2000w 750-2500w

4.配套风速 10-28m/s 10-28m/s

5.除尘率 80-95% sumažinti 80-95%

6. 除尘粒径 5 µm - 20 mm 5 µm-80mm

7.出口外径 50mm 110mm

8.进口外径 50mm 110mm

9.外包装尺寸 20*18*38cm 37*31*56cm

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai