Led Siena Skaitymo Šviesos, Lova, Lempa su Plug Laidinio, Miegamojo Lovos, Lanksčia Gooseneck Knygos Skaitymo Šviesa

Led Siena Skaitymo Šviesos, Lova, Lempa su Plug Laidinio, Miegamojo Lovos, Lanksčia Gooseneck Knygos Skaitymo Šviesa

w22551

Nauja

Yra sandėlyje

€13.50
Vnt.

Žymos: lanksčia gooseneck vamzdis, lempos tabl, kavos kettl, nemokamas pristatymas miegamasis stalo lempa, lovos pusėje skaitymo šviesa, stalinis led lempos, naktiniai sienos, gooseneck lempos, aplique miegamasis, gooseneck led.

Specifikacija Skaitymo Šviesos:

Įėjimo Įtampa: 85-265V, 50/60Hz Galia: 3 W Spindulio Kampas:30° Šviesos: 200 Liumenų Spalva: Šiltai Balta, 3000K Dydis: 7*7*40.6 cm Žąsų Kaklo: 28cm Prijunkite Kabelį: 180cm Svoris: 0.27 kg Naudojimas: Miegamasis, Viešbutis, Apartamentai, Restoranas, Batų Spintelė, Vitrina ir pan.Paketas Apima: LED Skaitymo Šviesa*1, Power Žvakės*1, lengvas Turėtojas*1, Ankeriai*2, Instrukcija*1

[YOSBIKI] Sieninis Led Skaitymo Šviesos, naktiniai staleliai, lempa savo žinias buriavimo naktį.

Scena Ekranas

Prekės Informacija

Kodėl Pasirinkote Mūsų Vaikų Skaitymo Lemputės?

Nebus sutrikdyti kt. Siauras šviesos skleidžia pakankamai šviesos skaityti be apšvietimo iki visoje miegamasis, nr. sutrikdyti jūsų partneris.Gera Šilumos Išsklaidymo Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio medžiagos, skaitymo lempos laikiklis turi gerą našumą šilumos išsklaidymo užtikrinti lempa atvėsta visą laiką Patogus Šviesos Šaltinis Lanksti žąsų kaklo, padeda reguliuoti apšvietimo kampas, kad tiktų skirtingų laikyseną, kad būtų patogiau skaityti lovos ar sofos.Paprastas Dizainas Mūsų led lova lempos yra skirta minimalistinio modeliavimo išsaugoti savo erdvę ir suteikti jums aišku ir tvarkinga aplinka.

Paprastas Dizainas Mūsų led lova lempos yra skirta minimalistinio modeliavimo išsaugoti savo erdvę ir suteikti jums aišku ir tvarkinga aplinka.

Garantija Ir Garantijos:

Mūsų produktai buvo išbandyti on-off, saugos ir patikimumo tyrimai.Prašome ateikite pas mus, jei jokių problemų, susijusių su mūsų produktais.Jei produktas nepavyko dėl kokybės kaltės,Prašome siųsti vaizdą arba vaizdo įrašą.YOSBIKI Aptarnavimo Komanda pasiūlys grąžinti pinigus ar nemokamai išsiųsti.Mes visada pasiruošę jums padėti su problema ir pateiks jums patenkinamą sprendimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai