Pet kopėčių Šlaito Šuo Laiptai Sponge Veiksmus Mažų Šunų Sofa-Lova Laipiojimo Laiptais Anti-slip Nuimamas Šunų Lova Laiptais Naminių Reikmenys

Pet kopėčių Šlaito Šuo Laiptai Sponge Veiksmus Mažų Šunų Sofa-Lova Laipiojimo Laiptais Anti-slip Nuimamas Šunų Lova Laiptais Naminių Reikmenys

w20872

Nauja

Yra sandėlyje

€38.65 €27.44
Vnt.

Žymos: lovos šuo, perleido šunų lovos, šuo laiptų, šuo perone, pet sofa atstumti, lai, urvą šunį, šuo kopėčių, šunų veislynas mažas, pet.

Kulka Taškų:

1、Pet Laiptų Pakopas: Padėti šunų augintiniai galėtų lengvai judėti aukštyn ir žemyn nuo aukštos lovos, sofos ir kitose vietose.Padėti šunims ar maži augintiniai, perkelti iš vienos vietos į kitą, gali būti naudojamas ilgą laiką.

2、Apsaugoti Šunų Sąnarių ir Kelių: Padėti savo šunį vaikščioti nuolat, labai tinka šuniukų arba šunims, sergantiems artritu ir kelio sąnario ligų.

3、Minkštos Medžiagos: Šuo kopėčių audinys padengti minkšta flanelė, vidaus high-kvėpuojantis aukštos tampri kempinėlė, patogiai ir nėra lengva deformuotis.

4、Lengva Valyti: laiptai striukė gali būti visiškai nuimti ir išplauti.

5、Didelio Dydžio Laiptai: Apie 60*40*30 cm/23.62*15.75*11.81 colio, pakankamai didelis, kad galėtų efektyviai mokyti šunims aukštyn ir žemyn laiptais.

Savybės:

1. Pet Laiptų Pakopas: Padėti šunų augintiniai galėtų lengvai judėti aukštyn ir žemyn nuo aukštos lovos, sofos ir kitose vietose.Padėti šunims ar maži augintiniai, perkelti iš vienos vietos į kitą, gali būti naudojamas ilgą laiką.

2. Apsaugoti Šunų Sąnarių ir Kelių: Padėti savo šunį vaikščioti nuolat, labai tinka šuniukų arba šunims, sergantiems artritu ir kelio sąnario ligų.

3. Minkšta Medžiaga: Šuo kopėčių audinys padengti minkšta flanelė, vidaus high-kvėpuojantis aukštos tampri kempinėlė, patogiai ir nėra lengva deformuotis.

4. Lengva Valyti: laiptai striukė gali būti visiškai nuimti ir išplauti.

5. Didelio Dydžio Laiptai: Apie 60*40*30 cm/23.62*15.75*11.81 colio, pakankamai didelis, kad galėtų efektyviai mokyti šunims aukštyn ir žemyn laiptais.

Techniniai duomenys:

Stilius: 3-sluoksnis šlaito

Medžiagos: flanelė ir didelio tankio akytojo

Bendras svoris: apie 1,8 kg

Pakavimo Sąrašas:

Laiptai*1

Pastaba:

Šis modelis yra suspaustas modelį.Gavęs, jis turi būti išmontuotas, kad kempinė atšokusio kamuolio ir įdėti į striukė naudoti.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai