Šuo Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Kilimėlį Galima Skalbti Kačių Kvapas Mokymo Trinkelėmis Vartoja Energiją Dėlionės Naminių Gyvūnų, Žaislų, Šuniukas Šuo Spaudai Streso Antklodė

Šuo Snuffle Kilimėlis Pet Uostyti Kilimėlį Galima Skalbti Kačių Kvapas Mokymo Trinkelėmis Vartoja Energiją Dėlionės Naminių Gyvūnų, Žaislų, Šuniukas Šuo Spaudai Streso Antklodė

w71368

Nauja

Yra sandėlyje

€6.92 €4.22
Vnt.

Žymos: lovos šuo, megzti naminių gyvūnų žaislai, rd290, pet snuffle kilimėlis, didelis, urvą šunį, šuns nosį darbą, bagažo skyriaus kilimėlis kia šuo, lepim, mat smaigalys, e49.

Kulka Taškų:

1、1. Tai unikali šunų mokymo kilimėlis su paslėpta užkandžių arba mažų žaislų snuffle pad jūsų šuo jį rasti.Tai padeda mokyti savo šuns kvapo, ir gali vartoti savo šuns energiją ir padeda jūsų šuniui numesti svorio.

2、2. Ji gali išlaikyti jūsų šuo užima.Šį šunį šerti padas yra puikus būdas turėti šunį su daug energijos naudoti savo smegenis per savo vakarienės metu, jį galite dėvėti juos, kaip pėsčiomis.

3、3. Su šiuo neslidus šunų nosis pad su 2 dirželiai, jūs galite nustatyti jį pagal kėdė apsaugoti nuo slydimo, kai šuo sniffs.Šuo kilimėlis stimuliuoja jūsų šuo psichiškai ir fiziškai, padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti.

4、4. Lengva valyti, šuns nosis padas yra pagamintas iš tvariai rankų anti-pilling vilnos medžiagos, ir šuniui uostyti padėklas gali būti valoma mašina.

5、5. Dydis apie 50*45cm/19.69*17.72, ir idealiai tinka vidutinio mažų šunų, triušių ir kitų gyvūnų.

Produkto Informacija:

Šunų šėrimo trinkelėmis šuo snuffle trinkelėmis, mažas / didelis šuo mokymo kilimėlis pet mokymo antklodė darbo tinka visi šunys

Dydis: apie 50*45cm/19.69*17.72 į

Svoris: apie 250g

Medžiaga: Poliesteris

Panaudojimas: pet uostyti mygtukai / mokymo kilimėlį / darbo veiklos kilimėlį / dekoratyvinis kilimėlis

Produkto pardavimo taškas:

1. Tai unikali šunų mokymo kilimėlis su paslėpta užkandžių arba mažų žaislų snuffle pad jūsų šuo jį rasti.Tai padeda mokyti savo šuns kvapo, ir gali vartoti savo šuns energiją ir padeda jūsų šuniui numesti svorio.

2. Ji gali išlaikyti jūsų šuo užima.Šį šunį šerti padas yra puikus būdas turėti šunį su daug energijos naudoti savo smegenis per savo vakarienės metu, jį galite dėvėti juos, kaip pėsčiomis.

3. Su šiuo neslidus šunų nosis pad su 2 dirželiai, jūs galite nustatyti jį pagal kėdė apsaugoti nuo slydimo, kai šuo sniffs.Šuo kilimėlis stimuliuoja jūsų šuo psichiškai ir fiziškai, padeda sumažinti stresą ir atsipalaiduoti.

4. Lengva valyti, šuns nosis padas yra pagamintas iš tvariai rankų anti-pilling vilnos medžiagos, ir šuniui uostyti padėklas gali būti valoma mašina.

5. Dydis apie 50*45cm/19.69*17.72, ir idealiai tinka vidutinio mažų šunų, triušių ir kitų gyvūnų.

Produktų sąrašas: 1 Vnt.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai