Šventės Kalendorius Namų Dekoro Medinis "PASIDARYK pats" Kalendorius "Stendo Kabo Gimtadienio Priminimo Lentą" PASIDARYK pats " Mediniai Kalendoriaus Sąrašą

Šventės Kalendorius Namų Dekoro Medinis "PASIDARYK pats" Kalendorius "Stendo Kabo Gimtadienio Priminimo Lentą" PASIDARYK pats " Mediniai Kalendoriaus Sąrašą

w20265

Nauja

Yra sandėlyje

€11.27 €5.75
Vnt.

Žymos: kalendorius medienos, vivo 6 plokštė, širdies mediniai, kalendorius kubas, mielas metų kalendorius, Mediena, advents kalendoriaus langelį, qitai medinė apdaila, 2021 kalendorius, dekoro kambarys.

Aprašymas Šis kalendorius yra lengva bendras medinių skiltelės kartu ir lengva pakabinti juos ant stendo kalendorius.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai parašyti ant medinio disko pavadinimą ir datą, ir tada pakabinti pagal atitinkamą mėnesį iš kalendoriaus.Puikus priminimas draugams gimtadienio, Motinos Diena, tėvo Diena, ir kt.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena.

- Dydis: Apytiksl. 40 x 11.2 x 0,5 cm/ sudarė 15,75 x 4.41 x 0.2 cm.

- Spausdintinių raidžių su nepriekaištingos išsamios amatų.Puikus namų sienų apdailai.

- Geriausias priminimas, jūs niekada praleidote šeimos narius gimtadienio, jubiliejaus ar festivalis kaip Motinos Diena, tėvo Diena.

- Lengva surinkti, be jokių įrankių nereikia.Lengva pakabinti sistema leidžia lengvai pertvarkyti medienos skiltelės laive.

- Po apdailos, prašome pakabinti šeimos gimtadienio priminimas kalendorių ant sienos, todėl jūs galite išreikšti savo susirūpinimą ir meilę į savo draugų ir šeimos laiku.

- Puiki Dovana Gimtadienio, Vestuvių, Vestuvės, Valentino Diena, Motinos Diena ir pan.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai