1Pc Žavinga Karvių Kalendorius 2021 Kalendorius Stalo Kalendorius Ritė Kalendorius

1Pc Žavinga Karvių Kalendorius 2021 Kalendorius Stalo Kalendorius Ritė Kalendorius

w145196

Nauja

Yra sandėlyje

€5.78 €3.07
Vnt.

Žymos: lama antspaudas, planuotojas sienos, sąsiuvinis paprastas, matematikos antspaudas, ašmenys tinklelis, tyrimas tiekimo, už sketchbook, kalendorius aišku, antspaudas, kalendorius šuo, buteliuko guminį antspaudą.

Aprašymas Su puikus stiliaus dizainas, jis, aišku, spausdinimas ir spalvų derinimo.Puikus stiliaus dizainas tinka dauguma tautų biuro, namų ir kitų vietų.Jis yra pagamintas iš kokybiškos medžiagos ir bauda kūrinys, patvarus, skirtas ilgam naudojimui.

Savybės

- Spalva: Įvairios spalvos. - Medžiaga: Baltos spalvos kartono. - Dydis: 16.00x11.30x6.00cm/6.29x4.44x2.36inch. - Pagaminti iš qaulity kartono, tai offeres sklandžiai jaustis, praktiški ir ilgaamžiai. - Tai puiki puošmena!Įdėti jį namuose, mokykloje ar biure, ir lydės jus kiekvieną dieną. - Mūsų stalo kalendoriai patvirtinti trikampis lankstymo tipas, konstrukcija yra tvirta ir patikima, jums nereikės nerimauti apie tai krenta žemyn lengvai. - Jo puiki stalo dekoracija jums.Laikas bėga.Brangina laiką.Padaryti savo gyvenimą prasmingą. - Tai puikus kalendorius pridėti jutiklinio šviežumo į savo darbalaukį.Puikiai tinka naudoti tyrimas, miegamojo, biuro ar namų, kaip papuošimas.

Pakavimo sąrašas 1 x stalo kalendorius

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai