Gamtos Aikštėje Chalcopyrite Pyrite MineralTeaching Pavyzdys Akmuo, Dekoratyviniai Akmenys Rūdos Mineralinių Namų Puošybai Perlus

Gamtos Aikštėje Chalcopyrite Pyrite MineralTeaching Pavyzdys Akmuo, Dekoratyviniai Akmenys Rūdos Mineralinių Namų Puošybai Perlus

w188938

Nauja

Yra sandėlyje

€3.61 €2.52
Vnt.

Žymos: sodo akmens, chalcopyrite akmens, natur akmens, grupių kristalų, jungtis xenon", pyrite kristalų lazdelė, pyrite kubo ispanija, mineralinių brangakmenių rinkinys, kalnų krištolas, gamtinis akmuo, namų dekoro, chrysoprase.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Mes pasirūpins Ir Stengiamės Patenkinti Jus.Linkiu Jums laimingo Gyvenimo Ir Sėkmės, kiekvieną dieną.

Produkto Parametrai

Dydis weingth ilgis:15 mm, plotis:15-18mm svoris:8g

Produkto aprašymas

100% Brand new ir aukštos kokybės Sumažinti elektromagnetinę spinduliuotę.Įdėti kristalų taško, kompiuteris, TV, mikrobangų krosnelė ir kitų elektros gaminių ar aplink, gali sumažinti jos spindulių, apsaugo organizmą nebus per daug trukdžių, elektromagnetinės bangos Skatina gamtinių sveikatos, susikaupimo, dvasinio augimo linkiu jums būtų taip, kaip ji.

Pirkimo aplinkybes

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, kad spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos Prašome leisti 0.3-0.5 mm paklaidos dėl vadovo matavimo ačiū!

1 Logistika, transportas

1. Pristatymo paprastai atvyksta per 25 iki 60 dienų, Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo regiono 2. Visas prekes pasiūlymai pardavimas yra geros kokybės ir, laikantis griežtų bandymų, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 3.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ~~ mes visada pasiruošę jums !

2 Grąžinimo Politika

1. Jei nesate 100% patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per Messager.Mes bus atsakyti per vieną darbo dieną.Mes pažadą spręsti problemą, gerai ir, kad jums malonu 2. Kokybės problema, mes teikiame 100% grąžinimo. 3. Jei jūs linkę grąžinti arba pakeisti elementą yra kitų problemų, mes (iš dalies) mokėti pristatymo mokestis pagal problemos pobūdį.

3.Apie atsiliepimų

1.Tikiuosi, kad jums gali suteikti mums gerų atsiliepimų gavęs prekes, kurios yra tikrai svarbus mums 2.Prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų nepasitarę su mumis.Mes pažadą išspręsti bet kokias problemas, kaip ilgai, kaip jūs, susisiekite su mumis. 3.Prašome suteikti mums penkerių pradėti atsiliepimus, jei jūs esate laimingas su pirkimu. 4.Tai bus labai dėkingi, jei jūs praleisite nuotraukos, straipsniai atsiliepimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai