Už MV AGUSTA F4 750 VISUS METUS, Už MV AGUSTA Brutale 750 VISUS METUS F4 1000 03-2009 Motociklo Pavarų Indikatorius Skaitmeninis Pavarų Matuoklis

Už MV AGUSTA F4 750 VISUS METUS, Už MV AGUSTA Brutale 750 VISUS METUS F4 1000 03-2009 Motociklo Pavarų Indikatorius Skaitmeninis Pavarų Matuoklis

w18777

Nauja

Yra sandėlyje

€44.75 €35.80
Vnt.

Žymos: dalis mv agusta dragster, pavarų indikatorius kawasaki z750, atv bashan, valandų skaitiklis rpm, ekranas pavara, kle pavarų indikatorius, avto pavarų perjungimo indikatorius, m3 temperatūros jutiklis, automatinis motociklo pavaros indikatorius, valandų skaitiklis 250v.

Savybės: Būklė:100% visiškai Nauja, Spalva:Juoda Šviesos Spalva: Raudona/Mėlyna/Žalia 1-6 Pavara ekranas

Įmontuoti: Už MV AGUSTA F4 750 VISUS METUS, Už MV AGUSTA F4 1000 2003-2009 Už MV AGUSTA Brutale 750 VISUS METUS

Įrengimas:

Raskite Greičio Jutiklio jungtis.

MV Agusta: jungtis yra priekyje žvaigždutę padengti.Jei kyla abejonių, kreipkitės dviračių naudojimo Instrukcijoje arba teiraukitės pardavėjo vietą Greičio Jutiklio jungtis.

Patvirtinimas:

1. Atskiri Greičio Jutiklio jungtis (gali tekti mažu plokščiu atsuktuvu, kad gauti jungtis atskirai).Pasukti galiniai varantys o degimas įjungtas.Spidometras turi rodyti 0. Jei taip, įjunkite uždegimą ir pereikite prie kito žingsnio.Kitu atveju, jei spidometras registrų greitis, išskyrus 0, jūs turite atjungti teisingą sankaba ir reikia ieškoti dar kartą.

2. Atskyrus Greičio Jutiklio jungtis, prijunkite tiek vyrų ir moterų 3 polių GFYSHIP pajungti jungtys.Įsitikinkite, kad jungtys yra visiškai sėdėti.

3. Rasti RPM/Laiko, Daviklis (Jutiklis) jungtis.Daviklis montuojamas arba į viršų, arba šalia karterio.Atsekti laidas nuo daviklio, kol rasite-3 polių jungtis.

Jei kyla abejonių, kreipkitės dviračių naudojimo Instrukcijoje arba teiraukitės pardavėjo vietą RPM/Laiko, Jutiklio jungtis.

4. Atjunkite jungtį, ir traukti atgal, tuo DIDESNIS gumos boot nuo kištuko, palikti trijų laidų poveikį.

5. Maršrutas GFYSHIP Juoda/Žalia viela per gumos boot iš nugaros.Įsitikinkite, kad laidas bus nelieskite išmetimo vamzdžio ar cilindrų blokas.

6. Prijunkite GFYSHIP Juoda/Žalia viela prie laido jungties lizdas 1 padėtį, naudojant Raudoną laidą bakstelėkite jungtis pateikta.

Naudojimas: Įdėkite unstripped paleisti viela (lizdas 1 pozicija) viduje paleisti kanalo.Uždaryti šoninį dangtelį, kol jis užsifiksuotų.Nupjaukite perteklius ilgio, tada įdėkite unstripped bakstelėkite viela (Juoda/Žalia) visiškai ir patikrinti savo poziciją.Įdėkite diską (u-kreipkitės) ir paspauskite žemyn piršto spaudimą.Tada, visiškai nuspauskite u-susisiekite su replės.Uždaryti vyriais viršuje dangtelį, kol jis užsifiksuotų.

7. Prisijungti ir užtikrinti RPM/Laiko, Jutiklio jungtis su zip-kaklaraištis.

8. Prijunkite GFYSHIP Raudoną laidą prie perėjo +12V maitinimo laidą, e.g.už saugiklių dėžė Raudona/Atgal viela.

Mes rekomenduojame, kad laikinas ryšys raudona viela (e.g.by naudojant plona adata) ir pamatyti, jei ekranas įsijungia ir išsijungia su Uždegimo raktelį.Tada nupjaukite perteklius ilgis nuo raudoną laidą ir naudoti antrą Raudoną laidą bakstelėkite jungties tiekiamos užmegzti ryšį.

Nustatyti : Jums reikia sukonfigūruoti modulio po įdiegimo.Kai uždegimas įjungtas, ekrane skaičiuoja atgal (6, 1), kurioje nurodoma, kad atmintis yra aiški. - Pakelti galiniai varantys nuo žemės, naudojant stovą, o užvesti variklį-Neutrali. (Jei neturite stovėti, jums gali setup vieneto, o žirgais.Rasti ilgas, tiesus kelias su šviesos srauto.) - Ekrane mirksės "1".Pasirinkite pirmą pavarą, atleiskite sankabos, ir išlaikyti RPM virš tuščiosios eigos greitį.Ekrane mirksi greičiau, kai vienetas yra mokymosi įrankius. - Kai ekrane rodomas "2", pasirinkite antra pavara.Kartokite šį procesą, kol visi žvejybos įrankiai yra manoma (5 ar 6).Prietaisas yra užprogramuotas ir turėtų nurodyti, pavaras teisingai.Dabar, kai degimas yra įjungtas, ekrane skaičiuoja į priekį (1, 6), nurodant, kad tai yra visiškai funkcinis.

Paketą Sudaro: 1 x Pavaros Indikatorius ( Yra diegimo instrukcijas )

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai