Už Triumph Speed Triple NE ABS 2002-2004 Gatvės Scrambler VISUS METUS Motociklo 1-6 Lygį Pavarų Indikatorius Skaitmeninis Pavarų Matuoklis

Už Triumph Speed Triple NE ABS 2002-2004 Gatvės Scrambler VISUS METUS Motociklo 1-6 Lygį Pavarų Indikatorius Skaitmeninis Pavarų Matuoklis

w132481

Nauja

Yra sandėlyje

€44.86 €35.89
Vnt.

Žymos: triump tiger 800, 308 automobilių, tvarkyti triumph tiger 800, pavarų indikatorius, pavarų indikatorius honda motociklai, e93 išmetamųjų, triumph tiger 800 rinkinys, hyundai ix35 psss, triumph tiger 800 riešutų, pavarų indikatorius kawasaki.

Savybės: Būklė:100% visiškai Nauja, Spalva:Juoda Šviesos Spalva: Raudona/Mėlyna/Žalia 1-6 Pavara ekranas

Įmontuoti: Už TRIUMPH Street Scrambler VISUS METUS TRIUMPH Speed Triple NE ABS 2002-2004 m.

Instrukcijų Vadovas : Įspėjimas: nebandykite įdiegti produkto, jei jūs neturite pagrindinio mechaninė įgūdžius.Jeigu kyla abejonių, prašome pasitarti su savo atstovu. 1. Raskite Greičio Jutiklio jungtis.Greičio Daviklis (Rato Jutiklis) yra ant reduktoriaus ar ne priekinio rato.-3 polių juoda greičio jutiklio jungtis yra paprastai prieinama didinti degalų bako Patvirtinimo: Atskiri Greičio Jutiklio jungtis (gali tekti mažu plokščiu atsuktuvu, kad gauti sankaba atskirai).Pasukti priekiniai varantys o degimas įjungtas.Ar spidometras rodo 0, įjunkite uždegimą ir pereikite prie kito žingsnio.Priešingu atveju, bandykite dar kartą, nes jūs turite atjungti ką nors kita. 3. Raskite ECM (taip pat vadinamas EKIU), dėžutė.Ji yra plokščia dėžutė su viena ar daugiau multi-pin jungtys po sėdyne. 4. Rasti RPM signalas, laidas į ECM jungtis: Sprint RS/ST Mėlyna/Juoda (Mėlyną laidą su plona Juoda juostele), Tai alkūninio veleno daviklio laidas.Galite bakstelėkite arba 2-polių jutiklis prijungti arba ECM.VISŲ kitų modelių Raudona (Kietosios spalvos su jokia juostele) Tai tacho signalas, laidas.Kita vertus, bakstelėkite viela nuo alkūninio veleno Daviklis (Juoda/Violetinė), arba 2-polių jutiklis prijungti arba ECM. 5. Nulupkite black įvorė (juosta), paliekant apie 3 cm (1.2") šios vielos poveikį. 6. Prijunkite GFYSHIP Juoda/Žalia viela šią laidą, naudojant Raudoną laidą bakstelėkite jungtis pateikta.

Setup : Jums reikia sukonfigūruoti modulio po įdiegimo.Kai uždegimas įjungtas, ekrane skaičiuoja atgal (6, 1), kurioje nurodoma, kad atmintis yra aiški. - Pakelti galiniai varantys nuo žemės, naudojant stovą, o užvesti variklį-Neutrali. (Jei neturite stovėti, jums gali setup vieneto, o žirgais.Rasti ilgas, tiesus kelias su šviesos srauto.) - Ekrane mirksės "1".Pasirinkite pirmą pavarą, atleiskite sankabos, ir išlaikyti RPM virš tuščiosios eigos greitį.Ekrane mirksi greičiau, kai vienetas yra mokymosi įrankius. - Kai ekrane rodomas "2", pasirinkite antra pavara.Kartokite šį procesą, kol visi žvejybos įrankiai yra manoma (5 ar 6).Prietaisas yra užprogramuotas ir turėtų nurodyti, pavaras teisingai.Dabar, kai degimas yra įjungtas, ekrane skaičiuoja į priekį (1, 6), nurodant, kad tai yra visiškai funkcinis.

Paketą Sudaro: 1 x Pavaros Indikatorius

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai