2vnt/komplektas 34*75cm Elegantiškas Levandų Medvilniniai Kilpiniai Rankšluosčiai Suaugusiems Veido Vonios Rankšluosčiai Toallas de Mano, C-65

2vnt/komplektas 34*75cm Elegantiškas Levandų Medvilniniai Kilpiniai Rankšluosčiai Suaugusiems Veido Vonios Rankšluosčiai Toallas de Mano, C-65

w179851

Nauja

Yra sandėlyje

€8.17 €6.54
Vnt.

Žymos: flamingo vonios rankšluosčių rinkinys, rinkinį chi, ledo rankšluostį, išsiuvinėti balti rankšluosčiai, suknelė virtuvės rankšluosčiu, užsegamas rankšluosčiai vonios kambarys, medvilnės rankšluosčiu, medvilnė, nustatyti rankšluostį, ryšiai rankšluosčiai vonios kambarys, rudos spalvos rankšluosčiai, vonios rinkinys.

8134393180740011

8134393180944928

Medžiagos: 100% medvilnė

Dydis: 34*75cm

Svoris: 105g/vnt val

Spalva: Kaip nuotraukose

Tipas: Rankų, veido rankšluostį medvilnės

Klaida: 2 cm

Įpakavimas: Opp krepšys + Paketas

Apmokėjimas: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2)Pls mokėti už užsakymą per 3 dienas, užsakymas bus automatiškai išjungiamas, jei tu negali mokėti po 20 dienų.

1)Mūsų prekės yra iš žemyninės Kinijos.Po savo sėkmingą mokėjimo, mes pristatysime prekes per 5-7 darbo dienas, savo prekes paprastai atvyksta į 7 iki 50 darbo dienų.Retais atvejais, tai gali atidėti, kuri priklauso nuo oro sąlygų ir išlaikyti greitį savo šalyje ir prekių.Kai prekės išsiųstus, mes aktyviai sekti savo krovinių vežimo narė.

2) vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Aptarnavimas po pardavimo:

Visas prekes mes parduodame, yra tikrinami labai griežtai.Jei radote prekes gavote yra kokybės problemų(ne dirbtinis žalos) per 3 dienas,Prašome nufotografuoti ir susisiekti su mumis, mes pakeisti arba grąžinti už jus.

Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai