Sony PS4 PlayStation 4 Valdytojas Mini Belaidė "Bluetooth" Klaviatūra Mini BTV3.0 Belaidžio Žaidimų Klaviatūra

Sony PS4 PlayStation 4 Valdytojas Mini Belaidė "Bluetooth" Klaviatūra Mini BTV3.0 Belaidžio Žaidimų Klaviatūra

w32956

Nauja

Yra sandėlyje

€18.04 €8.84
Vnt.

Žymos: ps 3 sony playstation, playstation 4 consols, sonyplaystation 3, stotis " sony playstation 4, kontrolės ps5, "bluetooth" auksas, belaidė klaviatūra, nusitrinti controler ps4, žaidimas ps4, compelit ps4 konsolės " playstation 4.

Produkto aprašymas:

Į PS4 klaviatūros rinkinys leidžia žaidėjams lengvai kalbėtis su giminaičiais ir draugais PS Vita.Prietaisai 1-7b yra lengva įdiegti ir atlikti, gali būti lengvai prijungtas prie bet kokios versijos originalo PS4 valdytojas, ir pateikti patogu ir lengva naudoti teksto įvestį, Interneto pokalbių funkcija, išlaikant žaidimo funkcijas.

Naudojimo instrukcijos:

1. Naudoti dirbti klaviatūra lengvai bendrauti su draugais per pokalbių ir sms. 2. Lengva naudotis klaviatūra yra labai patogi naudoti ant rankenos, ir tai neturės įtakos veikimui ir išvaizda rankena. 3. Naudoti išskirtinį mygtuką 1? 7? 1 7Enter įvairių raidžių ir simbolių, jūs galite lengvai kalbėtis per PS4 tekstas, Internetas ir pan. 4. Įdiegus klaviatūros rinkinys, originalios PS4 valdytojas nebus sunaikinti, puikus derinys savo originalų stilių klaviatūros ir PS4 valdytojas rankena.Naudojimo instrukcijos: 1. Pirmiausia prijunkite PS4 priimančiosios elektros energijos tiekimo.Tada prijunkite AV kabelį prie prietaiso ekrane, ir tada įjunkite maitinimą iš PS4 šeimininką, atitinkantį maitinimo indikatorius švies. 2. Įjunkite maitinimo jungiklį į PS4 dirbti klaviatūra, mėlyna lemputė švies. 3. Ilgai paspauskite slaptažodį mygtuką 2S, mirksi mėlyna lemputė, tai reiškia, kad slaptažodis yra ieškoma, ir lemputė užgęsta po suporavus prietaisus.Jei nėra ryšio per 3 minutes, lemputė užges ir klaviatūra automatiškai pasyvųjį režimą. 4. Spustelėkite Parametrai-Periferiniai įrenginiai- "Bluetooth" Prietaisams PS4 sąsaja, savo ruožtu, jūs galite pamatyti Bluetooth klaviatūroje, spustelėkite ir vykdykite sąsaja raginama įvesti slaptažodį porą. 5. Po suporavus prietaisus, pasirinkite tą patį vardą, kaip elgtis valdiklis turi būti naudojamas. 6. Suderinti su 3,5 audio kištuką PS4 Bluetooth klaviatūra su audio jungtis originalo PS4 valdytojas.Garso rankena garsiakalbis yra perduodama per rankena klaviatūra garsiakalbis. 7. Garso lizdo PS4 dirbti klaviatūra, gali būti naudojamas su originalios ausis mikrofonas.Jis gali būti prijungtas prie audio jungtis į PS4 dirbti klaviatūra, o audio jungtis originalo rankena turi tokį patį poveikį. 8. Atjungus "Bluetooth" ryšys, duomenų valdytojas klaviatūra automatiškai pasyvųjį režimą.Įvedus ryšio diapazoną ir atidarymo PS4 konsolės, paspauskite bet kurį klavišą, norėdami automatiškai iš naujo. 9. Jeigu tu negali automatiškai prisijungti, prašome įjunkite maitinimą ant klaviatūros iš naujo. 10. Laikykite nuspaudę klavišą, tada paspauskite norimą geltonas simbolis klavišą, norėdami įvesti atitinkamas simbolis. 11. Atveju lock "", paspauskite šį mygtuką vieną kartą, norėdami užrakinti didžiųjų raidžių rašymas, ir paspauskite mygtuką dar kartą norėdami grįžti į mažųjų raidžių rašymas. 12. Kai mirksi mėlyna lemputė du kartus greitai vienas po kito, tai reiškia, kad integruota ličio polimerų baterija yra per mažas.Prašome įkrauti PS4 valdytojas klaviatūra; kai mokesčių, raudona lemputė, ir kai ji yra pilnai įkrauta, raudona lemputė išjungta. 13. Jei jums nereikia naudoti šio produkto ilgą laiką, prašom imti ji bent kartą per du mėnesius, siekiant apsaugoti bateriją ir pratęsti jos tarnavimo laiką.

Pakavimo sąrašas

Ps4 klaviatūra* 1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai