100vnt/Daug Suspaustas Kelionės Medvilnės Rankšluostį Magija Rankšluostį Nešiojamų Veido Rankšluostį Minkštos Servetėlės Puikiai Audinių Valymo Servetėlės

100vnt/Daug Suspaustas Kelionės Medvilnės Rankšluostį Magija Rankšluostį Nešiojamų Veido Rankšluostį Minkštos Servetėlės Puikiai Audinių Valymo Servetėlės

w178182

Nauja

Yra sandėlyje

€3.92 €1.92
Vnt.

Žymos: nustatyti, suspausto rankšluosčiai, tabl servetėlė, mi kelionės rankšluostį, magija rankšluostį, suspausto rankšluosčiai magija rankšluostį, suspausti rankšluostį, rankšluostį, paplūdimio kėdės rankšluostį, tigras rankšluostį, Vonios Rankšluostis.

Produkto Informacija

100% brand new aukštos kokybės.Balta vienkartinių neaustinių suspaustas rankšluostį.Medžiaga: neaustinis Spalva: Balta Išsiplėtė dydis: 20 * 22 cm / 7.9 * 8.7" Kiekis: 20 vnt./50 vnt./100 vnt (pasirinktinai) Naudojimas: kelionių, viešbučių, šeimos, grožio salonas ir kt.

Savybės

1. Šis produktas yra pagamintas iš medvilnės neaustinis audinys, švelnus ir minkštas, patogus odą, nr. pillings, ne trauktis,stipri vandens absorbcija, natūralaus skilimo, tinka veido valymas, grožio valiklis ir kt., jautrios odos, taip pat gali būti naudojami.Galite imtis kelionę, plauti savo veidą, ir kt. 2.100% Medvilnės.Ultravioletinių dezinfekavimo,nesukelia alergijos,stimuliacija-nemokama ir tinka net jautriai odai. 3.Kiekvienas yra individualiai supakuoti taip, kaip parodyta,minkštas ir gana tvirtas,idealus kasdienis valiklis,kelionės,verslo kelionės,kempingas,žygiai kelionę ir pan. 4.Lengva nešiotis, sutaupyti vietos. 5.Tereikia pridėti šiek tiek vandens kiekį, atsiskleisti sekundžių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai