USB Borescope Endoskopą vaizdo Kameros Vandeniui Tikrinimo HD Kamera Išmanųjį telefoną

USB Borescope Endoskopą vaizdo Kameros Vandeniui Tikrinimo HD Kamera Išmanųjį telefoną

w177178

Nauja

Yra sandėlyje

€8.08 €6.22
Vnt.

Žymos: kilimų smėlio 300, apyrankės išsipūtęs, callaway hoodies, atveju "samsung" 7es, kilimų didelis muzikos, cakepop gimtadienis, mėsainiai paspauskite 6cm, atveju 4 x plastiko, callaway x pleišto.

Savybės:

1. Šis USB endoskopą yra įrengta su veidrodžiu, mažas kablys ir magnetas.Kablys gali padėti jums imtis mažų dalykų iš vamzdžių, magnetas gali padėti jums gauti metalo medžiagą, veidrodis gali padėti jums pamatyti daugiau informacijos viduje vamzdžio.Pusiau standus kabelis: Borescope kabelis gali sulenkti ir palaikykite savo formos, kuri leidžia tikrinimo lenkti vamzdžiai, taip daug lengviau, kurios padeda tai endoskopą dirbti geriau, ūgliai problemų, galite aptikti į niūrią aplinką.

2. Šis USB endoskopą yra nešiojamų, kišeninių vaizdo endoskopą sistema su lanksčia įterpimo vamzdelis.Kabrioletas 3-in-1 USB ir Micro USB & Type-C USB dizainas.Suderinamas su USB powered prietaisą, kompiuterį ir nešiojamąjį kompiuterį(Windows XP/7/8/10).Ji gali būti lengvai valdomas prijungti tiesiogiai į jūsų išmanusis telefonas, suderinamas su "Android" telefonus.

3. IP67 atsparus Vandeniui vaizdo kamera: Lengva ištirti sunkiai pasiekiamų ar sunku pamatyti srityse, pavyzdžiui, kriaukle vamzdžiai, kanalizacijos vamzdžiai, ventiliacijos vamzdžiai, namų apyvokos prietaisai, automobilio vidaus detalių ir pan.Meno 480P fotoaparatas siūlo jums puikią patirtį įrašymo aiškiai arti HD video AVI formatu.Jis gali būti naudojamas fiksuoti nuotraukas ar filmuoti lengvai, su didžiausia rezoliucija 640*480 .

4. 6 aukščio balta LED lemputė patarimas gali pasiekti daugumą sunku įsivaizduoti, sritis, išplėsti savo rankos ir akys; ji labai padeda, siekiant pagerinti vaizdo ryškumą ir aiškumą net tamsoje arba prasto apšvietimo būklės.Lankstus USB kabelis yra puikus prisijungti, skirta "Android" telefonų ar kompiuterių.Rankena rankenėlė leidžia reguliuoti šviesumą, vaizdo kamera LED žibintai, ir gali būti laisvai naudojamas, bet ryškus ar artimosios šviesos sąlygomis.Featuring gražus ir stilingas išvaizdą ir lengva operacija.

5. Kasdienis naudojimas: po vandeniu & vonios kambarys dujotiekio patikrinimus, sienų patikrinimus, vandens nutekėjimo ir užsikimšimas, tikrinimo, priežiūros namuose ir pan.Mokslo tyrimų naudojimas: biologinių augalų, padarų, kontrolės, aptikti archeologinių.Pramoninis naudojimas: automobilių,automobilių,motociklų remontas ir priežiūra, tikrinimas.Povandeninė kamera; vandeniui Mikro-kameros; kanalizacijos vamzdynų detektorius; paieškos ir gelbėjimo;PCB aptikimas; aviacijos ir kosmoso pramonės; traktorių pramonei; ir t.t.

Kaip dirbti su "Macbook"?

1. Prisijungti endoskopų, kad "Macbook air"

2. Paleiskite "QuickTime Player" "Macbook"

3. Pasirinkti "Naujos Filmuotos medžiagos Įrašymo" į "Failą"

4. Reguliuoti LED šviesos ir kameros objektyvo, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir mėgautis patirtį!

Techniniai duomenys:

Kamera galvos išorinis diametras: 5.5 mm

Vandeniui lygis: IP67

Kabelio ilgis: 1m/2m/5m

Jutiklio dydis: 1/9 colių

Rezoliucija: 640*480

Frame rate: 30 FPS

Matymo kampas: 67 laipsnių

Židinio nuotolis: 3-6cm

Šviesos: 6 Aukščio Balta LED

Darbinė temperatūra: 0-70℃

Vaizdo formatas: AVI

Nuotraukos formatas: JPEG

Paramos sistema: "Android" / "Windows 2000" / " XP " / "Vista" / " Windows 7/8/10 Mac OS

Pakavimo Sąrašas:

1 x Mini USB Endoskopą

1 x Šoniniai Veidrodėliai

1 x Kablys

1 x Magnetas

1 x Instrukcija

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai