Lauko Išgyvenimo Kirvis Kempingas Tiekėjas Peiliukas Replės Vertus Lankstymo Plaktukas Machete Kirvis Kirvis Gelbėjimosi Įranga

Lauko Išgyvenimo Kirvis Kempingas Tiekėjas Peiliukas Replės Vertus Lankstymo Plaktukas Machete Kirvis Kirvis Gelbėjimosi Įranga

w181278

Nauja

Yra sandėlyje

€17.72 €12.23
Vnt.

Žymos: knive, mini stovyklavimo kirvis, bushcraft firesteel, dailidės plaktukas, kirvis, mp armijos peilis, išgyvenimo peilis vyrai, pink moon kempingas, kirvis stovykla, oro plaktukas žaislas.

Savybės:

10 in 1 multi-funkcija įrankis

10 1 kempingas daugiafunkcinis įrankis, integruotas projektavimo, įskaitant 10 skirtingų įrankių, įskaitant kirvis, plaktukas, Phillips varžto skylę, vėdinimo skylę, šešiakampis raktas, grandiklis, failų, PH1/PH2 atsuktuvas, butelių atidarytuvas, gali atidarytuvas.

Aukštos kokybės medžiaga

Šio lauko išgyvenimo kirvis pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio medžiaga, kuri yra tvirta, didelio stiprumo, nuo rūdijimo, korozijos, atsparus smūgiams, senėjimo atsparus ir patvarus naudoti.

Sulankstomas dizainas

Šio lauko išgyvenimo kirvis gali būti sulankstyti, kai nenaudojate, integruotas dizainas, kuris yra patogus jums atlikti ir sutaupyti jūsų kuprinė vietos.

Ergonomiškas dizainas

Priima ergonomiškas dizainas gali padaryti jums su šlapia danga, kirvis patogiai, o ne jausti nuovargį ilgai naudojimo.Lengva naudoti ir lengvas.

Plačiai taikyti

Ne tik jūs galite naudoti vidaus veikla, pvz., vidaus apdailos, baldų remontas, bet taip pat galite jį naudoti lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, žygiai, laukinių išgyvenimo, medžioklės ir t. t.

Techniniai duomenys:

Prekės tipas: Lauko Išgyvenimo Kirvis

Medžiaga: nerūdijantis plienas+Aliuminio lydinys

Spalvos: medinės/juoda

Kiekis: 1set

Prekės dydis: 17*7.1*4.6 cm/6.68*2.79*1.81 colių(L*W*H)

Svoris: 400g/14.11 oz

Pakuotės:

1*Lauko Išgyvenimo Kirvis

1*Oksfordo Audinio Maišelis

1*Pakuotės Dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai