Crystal cockerel višta papuošalų kūrybos stiklo pasisekė vištienos stiklo amatų namų reikmenys vestuvių dovanos

Crystal cockerel višta papuošalų kūrybos stiklo pasisekė vištienos stiklo amatų namų reikmenys vestuvių dovanos

w173738

Nauja

Yra sandėlyje

€23.64
Vnt.

Žymos: gumos mini vištiena, namų mini vištiena, namų, dirbtinis vištienos kiaušinių, gaidys sodas, dirbtinis vištienos grynuolis, vištų kalėdų stiklo, vištų ornamentu, vyno taurė višta, dekoro višta.

Produkto pavadinimas: prasmės puikus vištienos ("vištiena".Ruyi)

Gaminio dydis: dydis grynas vertus produktas, kurio ilgis 12 cm ir 9 cm mažas aukštis 10 cm, yra šiek tiek plaukiojantieji

Atsargumo priemonės ir priežiūra : 本产品全部纯手工制作! 难免会有 Burbulai, vandens ženklai, mirti ženklų, juodų ir baltų dėmių cheminių medžiagų, Tai yra normalūs reiškiniai.Buvimas juostelės ir burbuliukai, taip pat identifikuoti. "Unikalus ženklų charakteristikos artefaktus" taip pat nustatė kolektoriai nėra jokių įrodymų, kolekcinė vertė. & nbsp; nėra susiduria arba patrinti sunku, kad būtų išvengta trinties paviršius, kuris negali būti šildomas ir gali būti valomi su vandeniu iš čiaupo.Stiklo gaminiai bus niekada būti dėvimi ir bus atkurtas kaip naujas po to, kai sunaikino!

Produktų ekranas -------------------------------------------------

Visos nuotraukos yra paimtos natūra!Pažadame ne pagražinti spalva sąmoningai ir pabandyti padaryti nuotrauką beveik realus dalykas.Tačiau dėl mūsų ribotas fotografijos technologija, be to, kameros, apšvietimas, ekranas ir kitų veiksnių, tai yra neišvengiama, kad ten bus subtilius spalvų skirtumus, kūdikio modelius.Prašome būti tolerantiškais!Prašome atidžiai apsvarstyti, fotografuoti, vėl draugai su specialieji reikalavimai spalva, ir suprasti, tegyvuoja!Ačiū!Objektas yra gražesnė, nei nuotraukoje!

: Pažadame, kad aprašyti prekes teisingai.Šis darbas yra grynas rankų darbo meno!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai