Krikščionių Namų Baldai Kryžiaus Biblijos Krikščionių Dovana, Dovanos Piktogramos Statula Jėzus Apdailos Kristaus Atpirkėjo skulptūra stat

Krikščionių Namų Baldai Kryžiaus Biblijos Krikščionių Dovana, Dovanos Piktogramos Statula Jėzus Apdailos Kristaus Atpirkėjo skulptūra stat

w186745

Nauja

Yra sandėlyje

€3.88 €3.07
Vnt.

Žymos: kristaus kryžius, virgen marijos statula, sculptur, mergelės marijos statula, krikščionių plakatas, krikščionių dievas apdaila, sd kryžius, dildo stiklo, w baldus, apdailos statulos.

Kulka Taškų:

1、Produkto Dydis: Kristaus skulptūra yra pagaminta iš aukštos kokybės dervos, 6.2 cm aukščio ir 2.95 cm pločio prie pagrindo; Jėzaus rankas: apie 14.6 cm/5.57 aukštas, 4.2 cm/yra 1,65 bazės plotis; Kristus žvakidė: apie 6,5 cm/2.56 aukštas, apie 5,5 cm/2.17 bazės plotis.

2、Kompaktiškas ir Nešiojamas: puikus stalo papuošimas bus pridėti įdomus ir sumažinti stresą, bet kurioje kambario ar viduje ar lauke, jūsų namuose.Jis yra kompaktiškas ir nešiojamas.Jūs galite įdėti ją į automobilį, ant lovos, ar ant stalo, jūsų patogumui.

3、Naudojamas Atgailauti: Viešpatie Jėzau, aš atgailauti dėl savo nuodėmių ir įveskite savo širdį, ir aš padarysiu jus mano meistras ir gelbėtojas.

4、Labai Prasmingas: akis Viešpaties Jėzaus, nėra neapykantos, bet pilna meilės ir užuojautos.Kryžius yra Krikščionybės simbolis.Kirto rankas sudaro maldos ir padėkos.

5、Religinių Dovanos: Tai bus puiki dovana kiekvienam pamaldžių Krikščionių.Duoti į jūsų tėvai, draugai, mokytojai, jie bus meilė jį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Jėzaus Kristaus Skulptūra

Medžiaga: derva

Stilius: Europos

Matmenys (apytiksl.):

Jėzaus galvos: 15.7 cm/6.18 aukštas, 7.5 cm/2.95 plačiai apačioje

Jėzaus ranka: 14.6 cm/5.75 m. aukščio, 4,2 cm/yra 1,65 m. pločio

Kristaus žvakidė: aukštis 6.5 cm/2.56 tam, pagrindo plotis 5,5 cm/2.17 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Amatai

Pastaba:

1. Ji yra rankinis matavimo ir gali būti paklaida 1-2 cm.

2. Kadangi ekranas yra ne kalibruotas tas pats, spalva prekių nuotraukos rodomos kompiuterio monitoriuje gali būti šiek tiek skirtingi.Tikiuosi, kad suprasti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<