Handheld Vacuum Cleaner 120W Galinga Siurbimo Šlapio/Sauso Vakuuminio su 4.5 m kabelis multi-naudoti 12V Automobilinis Dulkių siurblys, Namo Cleaner

Handheld Vacuum Cleaner 120W Galinga Siurbimo Šlapio/Sauso Vakuuminio su 4.5 m kabelis multi-naudoti 12V Automobilinis Dulkių siurblys, Namo Cleaner

w173632

Nauja

Yra sandėlyje

€44.67 €24.57
Vnt.

Žymos: namų, dulkių siurblys osoji priedai, xn vakum cleaner, robotas žaislas, nešiojamų automobilių belaidis dulkių siurblys, iem cleaner, valymo robotas cleaner, belaidžio aušintuvai cleaner, automobilių švaresnis dulkių, geras rankinį dulkių.

Įtrauka:

Geltona didelės talpos įstaiga, multi-purpose viena mašina, lengva valyti.

Siurbimo galia yra gana stiprus.Apskritai, smulkintas popierius, smulkių šiukšlių ir dulkių automobilis yra ne problema.Jis gali žįsti vieno juanio monetą.Tai yra pripučiami, jis gali padidinti įvairių žaislų ir pripučiamos lovos, bet ne automobilių padangos.

Visiškai anglų spalva pakuotė, skirtas asmeniniam naudojimui, tinka išvilioti.

Trijų metrų ilgio cigarečių degiklio ryšio linijos yra pakankamai, kad apimtų visus dalis interjero transporto priemonės siurbimas.

Taip pat tinka sugeria sukauptus vandens, tai yra šlapias ir sausas dulkių siurblys.Produktas atitinka Europos sąjungos ROHS direktyvos ir praėjo, CE sertifikatas.

Techniniai duomenys:

Produkto modelis: IKI-246

Gaminio dydis: 20cm * 20cm * 24cm/7.87 colių * 7.87 colių * 9.44 colių (Maždaug>)

Medžiaga: ABS

Pakavimo sąrašas

1 * Dulkių siurblys

1 * žarna

1 * standartinis šiaudų

1 * duckbill šiaudų

1 * teptukas

1 * Pripučiami burną

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai