120W 3500mpa Siurbimo Black Multi-Funkcija Laidinio Automobilių Dulkių siurblys Su LED Šviesos Padangų Daviklis Padangų Pripūtimo Sauso Ir Šlapio Dvejopo Naudojimo

120W 3500mpa Siurbimo Black Multi-Funkcija Laidinio Automobilių Dulkių siurblys Su LED Šviesos Padangų Daviklis Padangų Pripūtimo Sauso Ir Šlapio Dvejopo Naudojimo

w175241

Nauja

Yra sandėlyje

€36.38 €23.65
Vnt.

Žymos: apliejiklių, dulkių siurblys lovos, miele vacum cleaner, auto švaresnis dulkių, 120w led automobilių 9, automobilių vac, rankinis laidinio dulkių siurblys, automobilių švaresnis dulkių, rinkinys maitintojo, invictus, viena.

Savybės:

MULTI-FUNKCIJOS VIENAME : Šis prietaisas buvo sujungti automobilinis dulkių siurblys, žibintuvėlis, padangų pripūtimo ir padangų slėgio daviklis vienas, galingas, patvarus ir praktiškas.Tiesiog prijunkite jį į savo automobilį cigarų žiebtuvėlio lizdą ir paruoštas naudoti, ne daugiau reikia atlikti papildomų padangų pripūtimo ir padangų slėgio indikatorius.

GALINGAS DULKIŲ siurblys : Į 120W automobilių dulkių siurblys su 3500mpa stipri siurbimo, palaiko sausas ir drėgnas naudojimas, lengvai susitvarko dulkių, naminių gyvūnėlių plaukai, skystis ir t. t. 3 skirtingų rūšių priedai padės jums kruopščiai išvalyti savo automobilį, net tie, sunkiai prieinamose vietovėse.

PADANGŲ PRIPŪTIMO & PADANGŲ VĖŽĖS : Su padangų pripūtimo funkciją, greitai padidinti jūsų automobilio padangų per 5mins.Padangų indikatorius leidžia lengvai ir greitai patikrinkite padangų slėgį, bet kuriuo metu, atsisveikinti su paslėptų pavojų.

Patogi ir NEŠIOJAMIEJI : built-in LED šviesa yra naudinga tamsiose vietose ir naktį valymui; Ilgas maitinimo laidas pristato jums didelė darbo sritis; Ergonomiška rankena, patogūs rankena, o naudoti.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Automobilinis Dulkių Siurblys

Veikimo Diapazonas: Apie 3,6 m

Nominali Galia: 120W

Įėjimo Įtampa: DC 12V

Siurbimo: 3500mpa

Vardinė Rev: 2200W (R/min)

Medžiaga: Plastikas + Elektroniniai Komponentai

Spalva: Juoda

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Komplektą Sudaro:

1 x Rankinės Automobilių Dulkių siurblys

1 x Plokščią Siauras Antgalis

1 x Dulkių Šepetys Antgalis

1 x Žarnos

1 x Pripūtimo Žarna

3 x Pripučiamos Antgalis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai