2020 NAUJOS Ausinės Belaidės Ausinės TWS Bluetooth 5.0 Sporto Ausines In-ear Ausinių Vandeniui Rankų Saulės Įkrovimo Dėžutę

2020 NAUJOS Ausinės Belaidės Ausinės TWS Bluetooth 5.0 Sporto Ausines In-ear Ausinių Vandeniui Rankų Saulės Įkrovimo Dėžutę

w172728

Nauja

Yra sandėlyje

€7.73 €6.72
Vnt.

Žymos: "bluetooth" ausinių pc, belaidžio ryšio laisvų rankų įranga, Starfield, airoha 1562a ausinių, "bluetooth" headphon sportas, h2002d, butas ausinių, "Bluetooth", mamba wireless bluetooth, airoha 1562a anc mikrofono triukšmo slopinimas.

Aprašymas:

1. Lossless Garso Kokybės: TWS "Bluetooth" laisvų rankų įrangą naudoja "Bluetooth" 5.0 ir lossless HD utilizavimo technologija."Bluetooth" ausinių gali atnešti jums puikų klausymo patirtį, puikų aiškų garsą ir daugiau stabilus ryšys.

2. Nešiojamas Saulės energijos Įkrovimo Dėžė: belaidžio ryšio ausinių galite žaisti daugiau nei 3 valandas į vieną mokestį, o kompaktiškas krovimo lange galite žaisti už papildomą 100 valandų.Į 260mAh įkrovimo langelis palaiko belaidžio saulės baterija, saulės baterija leidžia jums toliau įkrovimo bet kur.

3. Vienas žingsnis Porą: belaidis "Bluetooth" ausinių turėti vieną žingsnį porą technologija.Pasiimti 2 ausines nuo krovimo lauke, jie automatiškai bus sujungti tarpusavyje, ir tada "AIR6", bus automatiškai rodomi išmanusis telefonas.Lengva valdyti ir greitą ryšį.

4. Smart LCD Skaitmeninis Ekranas: smart LCD skaitmeninis ekranas, galite patikrinti baterijos energiją ekranas bet kuriuo metu.Akumuliatoriaus talpos įkrovimo dėžutėje yra 1%-100%.Elektros energijos suvartojimo rodikliai kairės ir dešinės ausinės yra atskirti.

5. IPX6 Vandeniui Funkcija: IPX6 atsparus vandeniui dizainas gali užkirsti kelią prakaito ir lietaus, neperšlampama ausų labai tinka bėgimas, bėgimas, pėsčiomis, joga, mankšta, tinkamumo gauti tai, pastaba: krovimo lange nėra atsparus vandeniui.

Techniniai duomenys:

"Bluetooth": 5.0+EDR

Baterijos tipas: ličio polimero baterija

Ausinių baterijos talpa: 40mAh

Įkrovimo lauke baterijos talpa: 260mAh

Apmokėjimo būdas: įkrovimas iš USB lizdo krovimo box kameros, magnetinio krovimas ausinių

Ausinių įkrovimo trukmė: apie 40 minučių

Įkrovimo laikas apmokestinimo dėžė: apie 2 val.

Ausinių baterijos veikimo trukmė: apie 3 valandas

Kiek kartų apmokestinimo lauke įkrovimas: apie 3 kartus

Saulės įkrovimo įvesties specifikacija: 5V-60MAH

Įkrovimo laikas: 4H

Valdymo būdas: mygtukas

Spalva: balta

Išvaizda medžiaga: ABS

Atsparus vandeniui reitingas: IPX6

Pakavimo Sąrašas:

Ausinių*1

Duomenų Kabelis*1

Instrukcija*1

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai