COWIN E9 Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Ausinės, "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio laisvų Rankų įranga Per Ausis su Mikrofonu Aptx HD garso

COWIN E9 Aktyvus Triukšmo Panaikinimo Ausinės, "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio laisvų Rankų įranga Per Ausis su Mikrofonu Aptx HD garso

w188266

Nauja

Yra sandėlyje

€179.42 €143.53
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, husa oro ankštys, bem "bluetooth" ausinių, namų, vienas plius kulkos wireles 2, "bluetooth" auksas, "bluetooth" headphon, earphon, grupė mikrofonas, anker soundcor.

Aukščiausios Kokybės Garsas

AptX, aptX HD ir AAC garso kodekai suteikti jums giliai, galingas, ir svaiginančius garsą, bet garsas, kad bendras jūsų klausymo patirtį, tik kad daug geriau.

Gerinti Triukšmo Panaikinimo

Dirbti geriau ir žymiai atšaukti triukšmo keliauti, dirbti ir visur tarp jų.Quells lėktuvo salone triukšmo, miesto transporto ar užimtas biuro, padėti jums sutelkti dėmesį į tai, ką norite girdėti.

Mėgaukitės ramioje kelionė

Quells lėktuvo salone triukšmo, miesto transporto ar užimtas biuro, padėti jums sutelkti dėmesį į tai, ką norite girdėti.

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 žada greitas ir stabilus ryšys su savo prietaisus.

Sulankstomas dizainas

Sulankstoma dizainas yra sukurtas taupyti jūsų kelionės krepšys erdvės, idealiai tinka kelionės.

CVC HD Skambučius laisvomis rankomis

Nustatyta, CVC HD skambučius, verslo klasės, ryšių net ir vėjuota ar triukšmingoje aplinkoje.

Gerinti Triukšmo Panaikinimo (ANC) Technologija.

E9 gali dirbti geriau ir žymiai atšaukti triukšmo keliauti, dirbti ir visur tarp jų.Quells lėktuvo salone triukšmo, miesto transporto ar užimtas biuro, padėti jums sutelkti dėmesį į tai, ką norite girdėti.

Labai panaikinimo triukšmo per ilgas keliones lėktuvu arba vietose su miesto eismo.

Aukščiausios Garso Kokybės.

AAC garso kodekus.Jie suteiks jums gilus, galingas, ir svaiginančius garsą, bet garsas, kad bendras jūsų klausymo patirtį, tik kad daug geriau.Tikslas, kad suteikia Klientams geresnę garso kokybę, yra mūsų nuolatinis siekimas.

CVC HD Ryšiai ir Bluetooth 5.0.

Aukštos kokybės integruoti mikrofonai, suteikia CVC HD skambučius, verslo klasės, ryšių net ir vėjuota ar triukšmingoje aplinkoje, Kuri yra patogi jums bendrauti su kitais.Bluetooth 5.0 žada greitas ir stabilus ryšys su "Bluetooth" įrenginiai.

Patobulinta Minkštos Ausų Pagalvėlės

Daugiau patvarumo ir komforto, Mėgautis aukštos kokybės, Ilgai klausytis komfortą.Odos tekstūra, lengvas, patogus aplink-ear fit jūs galite dėvėti visą dieną.Sulankstoma dizainas yra sukurtas taupyti jūsų kelionės krepšys erdvės, idealiai tinka kelionės.

30 Val. Grojimo.

Įmontuota baterija 800mAh neleis savo ausines ir išjunkite. 30 val. grojimo.Nereikia nerimauti dėl galios trūkumo problema, į ilgą kelionę. 12 mėnesių garantiją ir greitai reaguoti & draugiškas klientų aptarnavimas.Pastaba: išskirtinis įgaliotasis pardavėjas yra COWIN.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<