Automobilių Pet Pad Kelionės Naminių Gyvūnėlių Lankstymas Dėžutės Atveju, Su Reguliuojama Sklende, Daugiafunkcinis Kelionės Pet Kilimėlis Auto Interjero Priedai

Automobilių Pet Pad Kelionės Naminių Gyvūnėlių Lankstymas Dėžutės Atveju, Su Reguliuojama Sklende, Daugiafunkcinis Kelionės Pet Kilimėlis Auto Interjero Priedai

w58649

Nauja

Yra sandėlyje

€15.81 €12.65
Vnt.

Žymos: priedų fj cruiser, auto įtaisą, vienkartiniai kelionės reikmenys, auto reikmenys, kelionės, carport automobilių, automobilis geros, lankstymo arcade dėžutę, daugiafunkcis įrankis, transporto dėžutės pet automobilį, tarptautinio kelionių priedai.

Savybės:

1. Plačiai naudojamas: naminių gyvūnėlių pagalvėlę galima naudoti kaip naminių gyvūnėlių lauke, bagažo saugojimo dėžutė, sėdynės dilimui padas, automobilių drabužių laikymo dėžutė ir kelionės krepšys.

2. Nuimamas Akies Paviršiaus: užtrauktukas gali būti greitai ir lengvai pašalinti.Kai naudojamas kaip pet lauke, ji gali būti nustatyta su užtrauktuku, ir jis gali būti naudojamas kaip sandėliavimo dėžutės po pašalinimo.

3. Reguliuojamas Sagties: naminių gyvūnėlių maišelio reguliuojama sagtis yra patogu nustatyti pet ir apsaugoti augintinį nuo bėgioja.

4. Traukti užtrauktuką ir pritvirtinkite jį žemyn ir naudoti jį kaip sėdynių apmušalus-atsparus padas išvengti vietą iš dėvi metu kasdienio naudojimo.

5. Pet padas yra pagamintas iš aukštos kokybės oksfordo audinys medžiaga, kuri yra sulankstomas ir neužima vietos ir yra lengvai atlikti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Daugiafunkcinis Automobiliu Pet Pad

Medžiaga: oxford medžiaga

Spalva: juoda、ruda

Bendras svoris: apie 0.55 KG

Sulenktas dydis: apie 48 * 15 * 15cm/18.90*5.91*5.91 į

Išplėstos dydis: apie 45cm x 40cm x 25cm/17.72*15.75*9.84 inSuitable augintiniai: ne apie 5kg

Pakavimo Sąrašas:

1 * Pet Pad

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai