RACEWORK GXP Suku Kalnų Dviratį į Kairę ir į Dešinę Suku 170mm Tuščiaviduriai Crankset už bicyle dalys

RACEWORK GXP Suku Kalnų Dviratį į Kairę ir į Dešinę Suku 170mm Tuščiaviduriai Crankset už bicyle dalys

w168926

Nauja

Yra sandėlyje

€12.50
Vnt.

Žymos: M450, gxp sram, crankset mtb, crankset, inkaro plug, 14 colių dviratis, adrenalinas, miesto kalnų dviratis, suku mtb, kelių vienos crankset.

Gaminio parametrų

Produkto Pavadinimas: Kalnų Dviratis GXP Suku Nustatyti, Spalva: Juoda Medžiaga: Aliuminio lydinys 6060-T6 Kintamas greitis: suderinama su 9-11 greitis (kalnų dviračių) Svoris: apie 650 gramų (be pagrindo atramos) Veleno išorinis skersmuo: 24MM kojų ilgis: 170MM Paramos plotis ašis: 68-73MM Pakuotės dydis: 25CM*19CM*6CM Pakuotės svoris: 954g (įskaitant pakuotę)

Produktas procesas

1: aukšto stiprumo 6061-T6 aliuminio lydinio, yra suklastoti ir tvarkomi vienas gabalas, kuris padidina tvirtumą ir ilgaamžiškumą geriau. 2: Naudojant lazerio radžio gramas technologija, neblunka.

Produktų garantijos

Vienerių metų garantija dėl kokybės problemų

Gaminio pakuotės

Sveiki atvykę į Honghui dviračių dalių parduotuvė

mes nuolat atnaujina naujus produktus ir geresnės kokybės, mes tiesiog padaryti geriau!Gera paslauga ir gera kokybė!paslaugos: 1. Kai jums pasirinkti produktą, jūs galite susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų, aš visada esu čia! 2. Jei turite klausimų apie logistikos išlaidas, prašome susisiekti su manimi ir mes padėsime jums ją išspręsti!Laivas: 1. Tvarka bus išsiųstas per perdirbimo dieną po apmokėjimo patikrinimą.Siekiant apsaugoti pirkėjų ir pardavėjų, www.poligon-1.lt gali trukti 24 valandas, siekiant patikrinti, ar mokėjimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų laivybos paskirties Atsiliepimai: 1. Jei jus tenkina mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mus visus teigiamus atsiliepimus.Duoti Honghui 5 žvaigždžių, Honghui labai ačiū!Mes taip pat palikti jus teigiamą atsiliepimą 2. Žinoma, jei turite abejonių, ar nėra patenkinti produktais mes siunčiame jums, prašome susisiekti su manimi, mes ją išspręsti, galite, pateikite sprendimas!nesijaudinkite!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai