35mm Vyrių Skylę Locator Jig Gręžimo Vadovas DIY Stalių, Medienos apdirbimo Įrankių Rinkinys Hole Punch Skylės Gręžimo Vadovas Rinkinys CLH@8

35mm Vyrių Skylę Locator Jig Gręžimo Vadovas DIY Stalių, Medienos apdirbimo Įrankių Rinkinys Hole Punch Skylės Gręžimo Vadovas Rinkinys CLH@8

w180621

Nauja

Yra sandėlyje

€31.03 €19.86
Vnt.

Žymos: obliumi jig, "pasidaryk pats" electron rinkinys, vyrai kaltai, doweling jig rinkinys bendrosios, pin punch, sudurti, chisel, hole punch, chisel staliaus darbai, paslaugos rankiniai įrankiai.

35mm Vyrių Skylę Locator Jig Gręžimo Vadovas DIY Stalių, Medienos apdirbimo Įrankių Rinkinys Hole Punch Skylės Gręžimo Vadovas Rinkinys CLH@8 Aprašymas:

Savybės:

1. Profesinės Medienos apdirbimo Įrankiai:Paslėpti Vyriai Jig leidžia jums gręžimo taurės skylių nuslėpė kabineto durų vyriai, ir jis yra patvarus naudoti.

2. Skylės Atstumas: Tai smūgis palaiko 46-47-48-52 montavimo varžtų skylės.Jis turi funkciją gręžimo sukimosi skylių varžtai nuo vyrių, kurie yra 46mm, 47mm, 48mm ar 52mm atstumu vienas kitą.

3. Platus Taikymas: 35mm Vyrių Gręžimo Konduktorius ateina su 35mm užtrauktuku tiek ir gylio riboklis.Kad paslėpti vyriai jig tinka 35mm vyriai ir taip pat su 26mm vyriai.

4. Pareigos: 35mm Vyrių Gręžimo Jig yra pagamintas iš aukštos kokybės inžinerijos plastiko, patvarus naudoti.Tai rinkinys gręžimo vadovas įrankis, naudojamas patogi atlenkiama skylių gręžimas.

5. Paprastas valdymas: Paprastas naudoti su bet kuriuo, metu.Jokių specialių įrankių reikia.Padaryti kabineto durų montavimas lengva!Lengva naudoti, tinka namo operacija, nereikia specialistų.

6. "PASIDARYK pats" medienos apdirbimo įrankis, lengva naudoti, tinka savo namuose operacija, nereikia specialistų.Lengva įdiegti, surinkti ir pašalinti su labai patogiu.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

2. Atsitiktinė spalva priedai

Specifikacija:

Grąžto medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1 x Vyrių grąžtas

1 x Raktas

1 x Laikiklis

1 x Gylis sustabdyti apykaklės

1 x Nustatymo lazdele

1 x 35mm skyle cutter

1 x Gręžimo šabloną vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai