Dulkių siurblys Xiaomi deerma dx118c

Dulkių siurblys Xiaomi deerma dx118c

w133622

Nauja

Yra sandėlyje

€23.96
Vnt.

Žymos: deerma xiaomi, mi xiomi, mi robotas, valymo robotas cleaner, belaidžio aušintuvai cleaner, švaresnis dulkių xiaomi, recambii xiaomi vakuuminio, 360 s5 dulkių siurblys, mi robotas dulkių, švaresnis dulkių.

Techniniai duomenys:

Prekės tipas: dulkių siurbliai

Maitinimas: Iš tinklo

Triukšmas: iki 76 dB

RPM kiekis: 28000 rpm

Medžiaga: Plastikas

Dulkių Surinkėjas talpa: 1.2 L

Galingumas: 600 W

Spalva: balta/mėlyna

Savybės: yra HEPA filtro/modulinė konstrukcija/3 antgaliai, aptarnaujamas plotas-120 m2

Įėjimo įtampa: 220 ~ 50Hz)

Slėgis: 16000 PA

Rinkinio pristatymas: rankiniai dulkių siurblys-1 vnt. / Pagrindinis antgalis-1 Vnt. / Siauras antgalis-1 Vnt. / Antgalį su šepetėliu-1 Vnt. / Rankena vertikali tualetai-1 vnt.

Matmenys: 240x130x950mm

Produkto Svoris: 1870 gramų

Xiaomi deerma dx118c-удобный ir kompaktiškas dulkių siurblys sveria tik 1 kg.Įmontuotas elektros variklis suteikia siurbimo jėga 16000 PA, kuri garantuoja, kad greičiausias ir labiausiai veiksmingas valymas.Į komplektą įeina 3 keičiamais antgaliais, kad bus leidžia jums valyti nuo nešvarumų ne tik grindys ar kilimai, bet taip pat ir kitų paviršių.Dulkių surinkėjas yra įrengta su HEPA filtras, kurios efektyviai išvalo dulkių siurblys orą nuo dulkių ir kitų nešvarumų.Apimtis dulkių surinkėjas yra 1,2 litrų.Dėka kompaktiškų matmenų, dulkių siurblys nebus užimti daug vietos bute.Galingas elektros variklis

Vakuuminis siurblys yra įrengta moderni elektros variklis, kurio sukimosi greitis iki 28000 aps. / min.Ačiū, maksimali siurbimo galia gali pasiekti 16000 PA.Jūs galite greitai ir veiksmingai valyti beveik visus danga iš dulkių, smėlio ir kitų nešvarumų.

Keičiami antgaliai

Į komplektą įeina 3 keičiami antgaliai: antgalis grindims, ritininės antgalis ir trikampis šepetys.Dėka šis dulkių siurblys bus jums universal asistentas valyti visus paviršius.

Didelis filtras

Dulkių surinkėjas prietaisas turi tūris 1.2 litro.Šis kiekis yra pakankamai valymo iki 120 kvadratinių metrų.Jūs neturite purtyti dulkių surinkėjas po kiekvieno valymo.

HEPA filtras

Built-in HEPA filtras užtikrina efektyvų valymo oro pūtimas nuo dulkių, dūmų, žiedadulkių, plaukų ir kitų nešvarumų.Tuo pačiu metu, filtras gali būti lengvai valomi nuo taršos, tiesiog skalbimo pagal vandens srove.

Svoris 1 kg

Svoris prietaisas yra tik 1 kilogramas.Dėl šios galėsite laikyti dulkių siurblys su viena ranka.Be to, prietaisas yra labai kompaktiški matmenys ir neužima daug vietos bute.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai